InnkjøpOkei, siste Riga-innlegg. Jeg sa farger; og farger ble det. Det var ikke mange plagg jeg kjøpte i, da shoppingen ikke var det helt store. De fleste butikkene var butikker vi har her hjemme; som Cubus, Lindex, Bik Bok, Mango osv. Såklart var det en del lokale butikker, men østeuropeisk mote er ikke helt meg har jeg funnet ut. Så det ble med disse få fargerike klesplaggene! Og et par fine Chanel-lakker. Nå har det seg slik at det er en del ting jeg craver for tiden(som alltid), så kanskje like greit at det ikke var så altfor mye som ble svidd av i Riga! 

KANDEESHOP

Jeg fant denne herligheten i postkassen idag, og jeg gleder meg til å bruke den! Og selvfølgelig ta litt bilder med den. Tror nok jeg kommer til å handle på Kandeeshop flere ganger; jeg er svak for fine pakninger, nydelige bilder og kule prints. Kandeeshop har alle tre tingene. Ta en titt her. Lookbooken deres er spesielt fantastisk!

WILD SPIRIT


http://www.kandeeshop.se/no/

Etter å ha oppdaget denne nettbutikken gjennom bloggen til Anette, måtte jeg bare bestille denne toppen! Love it. Sammen med jeansshorts, solbriller og sandaler blir den perfekt i sommer!

Mintgrønn favoritt

Tok meg en aldri så liten fridag fra skolen i går, og fokuserte heller på andre ting, som for eksempel å levere jobbsøknad, trene og selvfølgelig titte litt i butikker når jeg først var i byen. På H&M Trend hadde de virkelig fått inn mye fint, og jeg hadde lyst å ta med meg alt hjem, men det ble med denne fantastiske mintgrønne toppen. Jeg er helt forelsket i den, og gleder meg til å bruke den masse på fine vår- og sommerdager. Jeg vet jeg sier det i stort sett hvert eneste innlegg, men jeg vet jeg ikke er alene; jeg gleder meg sånn til det blir varmt og fint ute!

I did something crazy..and i love it!

Akkurat når jeg hadde bestemt meg for at det var denne vesken jeg ville ha en gang i fremtiden, la Silje Bredesen sin ut for salg! Jeg kunne ikke se på det som noe annet enn et tegn, så ja, nå er jeg den lykkelige eier av Balenciaga First. Er den ikke nydelig?

New InNytt skjørt fra Asos.

Cute socks


Bestilte disse søte sokkene fra Asos for litt siden, og de passer perfekt sammen med mine nye røde Jeffrey Campbell's. 

Red LeatherGjorde et skikkelig kupp på Cubus på fredag, hvor jeg fant denne herlige skinnbuksen for bare hundrelappen! 

I'm back. Jeg flyttet inn til en venninne i noen dager, og var uten internett på mac'en min. I tillegg har de siste dagene gått i ett med skole, jobbing, sosialisering og bursdagsfeiring i går. Etter skolen begynte igjen har jeg bare lekt meg, vært med vennene mine, sett på serier, festet, spist junkfood og ikke åpnet en eneste skolebok. Men dere, nå er det dønn på tide å gjøre noe med dette livet mitt. Bli skoleflink igjen, komme meg på trening, bytte ut cola med melk, men fremdeles feste litt. 

New Favorite Pair Of ShoesJeffrey Campbell. Amazing.

Shopping with no money

Var i byen i går for å feire bursdagen til Helene! Vi koste oss med shopping og middag på Big Horn Steak House, før vi dro hjem til meg for å kose oss videre med snop og film! En skikkelig herlig lørdag :)Rød kjole fra Nelly. Grå kjole fra Bik Bok. Bukse fra Cubus. Smykke fra Lindex.

Luksusfellen neste. Å være økonomistudent er ikke ensbetydende med å være økonomisk. Jeg skal jo liksom spare til..fremtiden. Men det er jo så kjedelig! Det er så mye jeg har lyst på, og så mye jeg må ha. Jeg blir flau over meg selv.

New In

Unnet meg som sagt en liten belønning etter skolen i går, og tok turen innom Lindex til en forandring. Fant disse to herlige genserne, som bare måtte bli med meg hjem. Jeg har til slutt innsett at det har blitt for kaldt til å gå med singlet og tynne bluser, så nå måtte jeg investere i noen litt varmere plagg. 

Smykker

To herligheter fra Gina Tricot. Jeg skulle egentlig bare kjøpe ett, men valget mellom de to ble for vanskelig, så jeg endte opp med begge. 

H&M Kupp

Hadde en liten handlerunde med mamma i dag, og fant disse herlige kjolene, som jeg har sett på før, til bare 100 kr stykket! Den øverste er en maxi-kjole, mens den andre er kort. Superfornøyd.

Så, mine søte lesere, er dere der? De av dere som blogger selv vet hvor kjedelig det er uten en eneste kommentar(nesten), så jeg setter utrolig stor pris på om dere ville gitt et lite pip fra dere i det minste :) 

Michael KorsSiden jeg på en eller annen måte presterte å miste klokken min i Miami, var en ny klokke virkelig en nødvendighet. Derfor ble denne herligheten fra Michal Kors min. 

LF StoresIgår var vi i SoHo og vandret litt i sydenvarmen som plutselig bestemte seg for å dukke opp! Hadde egentlig tenkt å bruke dagen på å lese mote, men det ble fort forkastet til fordel for vandring i gatene. Linda var guide i SoHo, og tok meg og Yvonne med til himmelen i form av LF Stores. Utrolig masse fine og spesielle klær, til en litt for dyr penge. Det gjorde vondt å dra kortet, men det var så verdt det. Betjeningen i butikken var crazy, og kastet omtrent klærne etter deg og kom med nye klær og forslag til kombinasjoner hele tiden. Til slutt ble det likevel bare med en vintage Levi's shorts og verdens søteste blondekjole. Idag oppdaget meg og Yvonne at denne butikken også befinner seg to avenuer bort og en gate ned fra leiligheten. Kjipt for lommeboken, lykke for klesskapet.

Steve Madden WedgesDet er ikke akkurat til å legge skjul på at det har blitt en del skokjøp her borte, som for eksempel disse wedges'ene fra Steve Madden. Skoene til høyre har så absolutt blitt mine nye favorittsko; de er kjempesøte og veldig gode å gå med! De andre var desverre et litt mer bomkjøp; ikke spesielt gode på foten. Men de er likevel kjempefine, og litt må man vel lide for "skjønnheten". Er det ikke det det heter?

Marc by Marc Jacobs

Her er den, herligheten.

New InJeg har vært veldig dårlig på å poste innkjøp og antrekk i det siste, men jeg har vel igrunn hatt en blogg-lei periode. Skal prøve å skjerpe meg. Lover. Anyways, ny skjorte fra Top Shop, og jeg elsker den.

Sommergarderoben

Nå har jeg lagt fram alle klærne jeg skal ha med meg til Miami, og alt utenom en shorts og en jakke er helt nytt, det meste har enda prislappen hengede på. Jeg ble nesten litt skremt, men hey, det er deilig med nye klær. Og iallfall når det dreier seg om sommerklær.

Maxi Dress

Føler at alt på H&M er mye billigere her borte, og idag fant jeg denne nydelige kjolen til bare litt over 100-lappen! Har lenge ønsket meg en maxikjole, så når jeg fant denne så billig måtte jeg bare slå til. Den blir kjempefin å ha på deilige sommerdager, som for eksempel når vi skal til Miami!! Turen er bestillt og jeg gleder meg noe helt sinnssykt!

Bestilte også en nydelig kjole fra Asos i går, og gleder meg kjempemye til å få den i posten! Er jo helt genialt å bestille derfra nå som jeg er i USA. Asos har free shipping, og nå slipper jeg jo toll også. Perfekt. Har blitt litt for mye shopping og pengebruk de siste dagene, så nå er det tid for skjerpings! Men jeg er i New York, og fristelsene er overalt, virkelig.

New Bag - AgainVar på lagerutsalget igår igjen. Men ble bare med denne søte og sommerlige vesken fra Jessica Simpson denne gangen, billigbillig!!

Nye innkjøp!

Vi oppdaget et gigantisk lagerutsalg rett borte i street'en her idag, og siden jeg har slitt med ekstreme shoppingabstinenser, ble det et par nye innkjøp. Fikk ALT dette, for bare 500 kr! Helt sykt. Kjole, veske, sko, vest, armbånd og øredobber, amazing!

Nå sitter vi her og prøver å finne tur til Miami i friuken vår! Vanskelig når vi ikke aner hva som er bra beliggenhet.. Men det hadde iallfall vært utrolig gøy om vi fikk bestilt oss en(rimelig) tur! Er klar for Miami-varme altså!! Noen som har noen Miami-erfaringer å komme med? Vil gjerne bo både nærmt stranden og utelivet!

New BagTrengte en ny veske til å bruke på skolen, siden jeg må ha med data og bøker, noe jeg ikke hadde plass til i den gamle vesken min. Fant denne fine vesken i skinn på Banana Republic, så den måtte bare bli med meg hjem!

Converse - All Star

Her borte kan man få kjøpt Converse sko til halve prisen av hjemme i Norge, og det er fantastisk! Har store planer om å hamstre før jeg drar herfra, men foreløpig har det bare blitt med disse to. Gleder meg til det blir litt varmere i været så kan jeg få begynne å bruke dem!

Ble ikke noe blogging igår, siden vi hadde ganske så tett program. Dagen begynte med skole før vi dro videre til SoHo for å møte hun vi har leid leiligheten av for å få ordet med leiekontrakten. Vi gikk rundt og ventet på henne i halvannen time(vi hadde en avtale), før hun ringte og sa at hun ikke hadde mulighet til å møte oss likevel. Så vendte vi tilbake til leiligheten med hendene fulle av poser, men ingen leiekontrakt..

Siden vi ikke har vaskemaskin i leiligheten hadde vi vårt første besøk på et amerikansk vaskeri, og at amerikanerne gidder. Brukte godt over halvannen time der borte, og klærne vi hadde hatt i tørketrommelen ble ikke ordentlig tørre engang, så nå har vi dekortert leiligheten med handkler, klær og diverse. Det henger på alle dører, stoler og knagger!

Vi hadde oss en tur på byen om kvelden, og hvis du tror det er overcrowded på byn hjemme i Norge, ja da skal du ta deg en tur til New York. Det var omtrent ikke mulig å bevege seg, og det var heller ingen hensikt i å anstrenge seg for å stå på beina fordi alle menneskene rundt deg holdt deg oppe uansett. Jeg og Silje dro hjem før de andre og endte opp med å stå i lobbyen og snakke med dørmannen vår i et par timer, til de andre kom hjem. Innholdsrik kveld med høy musikk, promille, masse folk, lange taxiturer og litt drama på slutten!

Nå er vi noe redusert og ligger på sofaen som noen slakt og ser på jentefilmer på tv. Må prøve å komme oss litt ut i butikker eller noe om en liten stund, før vi skal på fest med Gateway folk i kveld!

New Shoes

//Urban Outfitters

Forever 21 - Basics

Har hatt min første shoppingrunde på Forever 21, og for en syk, syk, syk butikk! Fire etasjer med klær, klær, klær og masse sko og dill dall! Har begrenset meg veldig nå i begynnelsen, og har bestemt meg for å bare kjøpe helt nødvendige ting akkurat nå, før jeg har fått sett meg skikkelig rundt! Flink. Så til nå har jeg bare kjøpt denne deilige genseren, og den kjempesøte hårbørsten. Når jeg kom bort hit og pakket ut, så jeg at jeg bare hadde tatt med meg sånn to gensre, så en ny en var absolutt nødvendig, med tanke på at temperaturene er skremmende lave!  Og hårbørsten ble også lagt igjen hjemme, så da klarte jeg ikke gå fra denne søte på Forever 21.

Hekta på ugle-accessories!

Herregud, se vekk i fra de forferdelige neglene mine. Krise. De skal fikses.

Altså, det å innføre shoppingforbud til meg selv når jeg hadde ca 9 timer å slå ihjel i Oslo, er jo totalt nyttesløst. Jeg har blitt helt gal etter ugler, så øredobbene fra Gina, kunne jeg ikke forlate. Og på H&M fant jeg endelig en uglering, som jeg har lett etter i sikkert et år, minst. Så ja, den måtte jo nesten bli med meg hjem. Og så har jeg sett at en del bloggere har skaffet seg denne Love-ringen fra Gina og jeg måtte bare ha den jeg også, for den er fantastisk, og jeg er håpløs. Måtte ha noen nye sko til å reise i når jeg skal til NY også, så etter mye leting fant jeg noen på Din Sko, men de får dere se senere.

Flere som er glad i ugler?

New tights

Jeg har vært på Cubus igjen jeg, på salg, atter en gang. Nå tror dere sikkert at Cubus er den eneste butikken som finnes her jeg bor da, men da kan jeg fortelle dere at..det er bortimot helt korrekt. Altså, greien er den, jeg drar jo ikke på det lokale kjøpesenteret i den hensikt at jeg skal på shopping etter klær. Det er bare det at jeg har litt tid å slå ihjel mens jeg likevel er der(som feks. når jeg er på jobb, eller hjelper mor med handlings), så da tar jeg gjerne turen innom Cubus da vettu, og så finner jeg noe på salg, som feks. disse søte strømpebuksene til bare 30 kr paret!

Shopping og beautynightHar besøk av min kjære kusine fra østlandet, så idag har vi kost oss skikkelig. Vi startet med en etterlengtet shoppingrunde i byen. Jeg kjøpte (nesten) bare nødvendige ting, men det får vi ta senere! Været var helt grusomt, snø, regn og vind om en annen, så noen gode outfitbilder ble det desverre ikke denne gangen. Etter noen timer med aktiv shopping, var vi trøtt og sliten og vendte nesen hjemover. Så var det tid for taco og ansiktsmaske, neglelakk og musikk. Herlig dag.


New inEtter jobb idag måtte jeg ha meg en liten tur rundt om i butikkene på senteret der jeg jobber. Butikkene på senteret er ikke akkurat noe å skryte over, men en gang iblant kan man så absolutt finne noen godbiter. Som for eksempel idag. Salget er i full gang, og jeg fikk gjort et par kupp. Buksen er fra Lene-V, til bare hundrelappen! Den er litt spesiell, så skal ikke si at jeg ble overbevist med en gang, men etter å ha prøvd den på måtte jeg ha den! Blusen er fra B-Young, og er veldig fin og deilig. (Solbrillene var julegave fra mamma, og er fra Lindex). Det var virkelig herlig med litt etterlengtet shopping!!


bloglovin

Topp fem innkjøp i sommer#1: Vintage Levi's jakke, kjøpt på Weekday.


#2: Vintage Levi's shorts, kjøpt på Urban Outfitters. #3: Vintage Blazer, kjøpt på Beyond Retro.#4: Verdens fineste kjole fra H&M Garden Collection, kjøpt av kjære Maren.#5: Deilig bukse fra American Apparel.

Overknees

Din Sko

Jada, jeg vet at jeg sparer, så bare..hysj. Jeg hadde bestemt meg for at om det skulle være én ting jeg skulle investere i i høst(!) så skulle det være et par overknees. Og siden det i går var lønningsdag, og det idag offesielt er høst; så investerte jeg like greit i et par overknees. 

Shopping i utlandet

Innkjøp  í København

Det er så utrolig mye gøyere å shoppe i utlandet, enn det er her hjemme. Altså, misforstå meg ikke, jeg elsker shopping og kan stort sett finne noe å kjøpe overalt, men det er noe spesielt når du drar utenfor Norges grenser for å slå deg litt løs på shoppingfronten. Det finnes så mange spennende butikker, som man ikke finner her hjemme, og hvis du leter litt ekstra godt kan du finne mange skjulte skatter. Shopping i utlandet gir deg muligheten til å få tak i litt spesielle klær, noe som ikke alle du kjenner hjemme allerede har. I år har jeg vært så heldig at jeg har vært i både Stockholm og København(heldig for meg, ikke fullt så heldig for lommeboken). København var en helt grei shoppingby, mens jeg syns at Stockholm var helt fantastisk. Men nå har det seg sånn at København-ferien var med kjæresten, mens Stockholm-ferien var med shoppinggale klassevenninner(og ikke fullt så shoppingentusiastiske klassekompiser), så shoppingen var jo i større fokus når jeg var i Stockholm. Jeg er utrolig fornøyd med (stort sett) alt jeg fikk med meg hjem i kofferten, og det er vel på tide å begynne å vise fram alt jeg har kjøpt, selv om dere allerede har sett noe av det!


HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits