So closeTopp - Gina. Skjørt - Bik Bok. Sko - Steve Madden.

Hva skjer da dere? Er dere her? På de siste innleggene mine har jeg vel i gjennomsnitt fått én kommentar, noe jeg merker blir litt umotiverende og kjedelig i lengden. Jeg ser jo at dere er innom, så gi en lyd da vel! :)

Uansett, eksamen nummer tre unnagjort i dag, og for en fantastisk følelse! Nå er det bare én igjen før det er sommerferie! Nå tar jeg helg, og bekymringene over neste eksamen får komme på mandag. For nå skal jeg kose meg!

Håper dere får en nydelig pinsehelg i sommersolen :)

Thursday

Jeg føler meg som en vandrende Bik Bok-reklame idag, da jeg innså at både toppen, singleten, vesten/genseren OG armbåndet mitt er fra Bik Bok. Litt flaut kanskje. Men jeg syns faktisk at Bik Bok har blitt en utrolig bra butikk, og det er ofte man kan finne utrolig mye kult der. Nå har de jo også åpnet en stor ny butikk i Bergen for en stund tilbake, som er utrolig stilig. 

Vel, nok om Bik Bok. Det er fem dager til eksamen og jeg driver å tar bilder av meg selv. Hva skjer? Jeg burde sitte med nesen i skolebøkene, ha tall, diagrammer og tabeller på hjernen. Mens alt jeg egentlig gjør er å drømme om sol, varme, strender, kos, sommerklær, solnedganger og fine bilder. Akk. Tre uker igjen dere, tre uker.

DETAILSDere har vel sett alle disse bildene før, men jeg elsker å ta slike detaljbilder. Og i mangel på andre motiver for tiden, blir det litt reprisebilder av meg. Jeg teller dagene til eksamen er over og det er tid for sommerferie, flytting og sydentur med bestejenten. Det skal bli en fin sommer.

APRILVel, oppdateringen fra april var vel ikke mye å skryte av, men her er den iallfall. Har vært utrolig lite inspirert denne måneden, til tross for at det har blitt lysere, solen har vist seg litt og bladene har kommet på trærne. Men i tillegg til dette har det også være mye skole(ikke så mye som det burde vært kanskje), siden eksamen tross alt er om bare én uke. Så ja, bloggen har blitt litt nedprioritert siden det har vært andre ting som har vært viktigere; som å finne leilighet for eksempel! Ja, for jeg flytter nemlig til byen om bare tre små uker! Tenk så mye lettere det blir å slenge kamera på skulderen og gå ut i gatene på jakt etter fine motiv. Jeg gleder meg massivt. Så om bloggen er litt stille akkurat nå, skal dere ikke se bort i fra at det blir bedre om en liten måned. Selv om jeg ikke tør å love noe da.

Wild spirit in coloured jeansTopp - Kan Dee Shop. Bukse - Cubus.

Som sikkert mange andre så jeg disse buksene på Cubus-reklamen på TV, og så var det bare å løpe å kjøpe. Jeg er ikke spesielt glad i Cubus, men er det én ting jeg syns de er flinke på og som jeg alltid finner der, så er det bukser! Akkurat passe høy i livet, fine lommer, og bra passform; iallfall for meg. Elsker fargen på disse!

Casual
Jakke - Diesel. Genser og bukse - Cubus. Sko - Converse.

Selv om jeg trives best i ett av mine fantastiske Jeffrey Campbell par, kombinert med skjørt, en fin topp, smykker og dill er det deilig å bare roe helt ned en gang i blant; og kjøre chill og casual. Jeg kjøpte denne herlige genseren på Cubus idag; i str XL var den akkurat helt perfekt syntes jeg. Hvem har sagt at man må kjøpe klær i riktig størrelse hele tiden?

SUGARLIPS APPAREL

Sea Siren Sheer Pants - Sugarlips(her).

Fikk denne fantastiske buksen tilsendt fra Sugarlips for en liten tid tilbake. Fargen er nydelig, og jeg elsker den! Anbefaler dere å ta turen innom Sugarlips her, de har utrolig mye kult til en overkommelig pris, i tillegg til at de har gratis frakt! 

Antrekk 270312

Genser - Bik Bok. Skjørt - Cubus. Solbriller - Beacon's Closet. Sko - Sixty Seven. Klokke - Michael Kors.

Jeg stod opp, kledde på meg, tok buss, tog og bybane til skolen, for å finne ut at det ikke var forelesning likevel. Arh. Så da ble det bybane, tog og buss hjem, og så sitter jeg her da. Det er fremdeles kjempefint vær ute, og hele ti grader, så skal se om jeg får til en liten joggetur. Og så har jeg bestilt frisørtime på impuls, sånn at jeg får farget etterveksten, før jeg skal ut og kose meg med gode venner i kveld! Og hey, nå er det faktisk påskeferie. Det kan jeg like!

Antrekk 20.03.12

Genser og skjørt - Bik Bok. Sko - JC.

Another favouriteJeg elsker denne mintgrønne genseren som jeg fant på Monki for noen dager siden! Den blir nok en stor favoritt og kommer til å bli mye brukt i vår. Den er perfekt.

Denne søndagen har så langt bare vært ubrukelig, og jeg har lagt på sofaen og sett Pretty little liars mesteparten av dagen. Jeg tror jeg må slutte å gå på byn, det slår meg helt ut. Dog, jeg har egentlig ikke så mye imot slike slappe søndager av og til. Dagen startet med sol og strålende vær, og jeg følte jeg burde komme meg ut å gjøre noe, helt til været tok en helomvendig og himmelen åpnet seg for å bøtte ned med snø, regn og haggel. Så da var det bare å ty til sofaen med god samvittighet. 

I'm home


Dagens antrekk fra Riga.

Skinnjakke - Diesel. Pelsvest - Liten butikk i Brooklyn. Genser - H&M. Veske - Balenciaga. Bukse - Mango. Solbriller - Ray Ban.

Da var jeg tilbake i Norge etter fire herlige dager i Riga med min fine mamma. Vi har gått masse, shoppet litt, slappet maks av i den nydelige spa-avdelingen på hotellet og kost oss en hel del! Riga var kaldt, og jeg har aldri sett så mange mennesker iført pels av alle varianter i en og samme by. Vi snakker grønn pels, rød pels, hvit pels, blå pels, gul pels, stripete pels, prikkete pels, pelsvester, pelsluer, pelskåper, pelshatter, pelssko og pelsjakker. PELS. Så selvsagt måtte jeg prøve å blende meg litt inn blant befolkningen og tok derfor ibruk min herlige nye pelsvest som jeg fikk arve av fine Amanda! Love it. Sammen med den nye favorittbuksen min fra Mango ble det kanskje litt i meste laget, men hey, jeg liker rart. Rart er bra. Idag er eneste dagen vi faktisk kunne gå ute og spasere uten å fryse ihjel, da solen stod uforstyrret av skyer på himmelen og gradestokken viste hele ti varmegrader. En herlig siste dag i Riga med andre ord!

Uansett, nå er jeg hjemme, og er igrunn trøtt etter en lang dag, så nå skal det bli godt å finne sengen! Kommer mer bilder og knas fra Riga imorgen, så stay tuned! 

We're getting closerGenser - H&M. Bukse - Cubus. Jakke - Levi's.

Når februar er overstått er liksom den tiden hvor man brukte tjukke vinterjakker over for min del. Selv om det fremdeles er på grensen til iskaldt, og solen ikke er tilstedeværende, har vi likevel gått inn i den måneden hvor det endelig er ok å bruke skinnjakke og dongerijakke igjen. Livet blir bare bedre og bedre for hver dag nærmere sommeren vi kommer.

FEBRUARDet er allerede blitt første mars, så da er det på tide med et lite tilbakeblikk på februar! Februar har vært skiftende, og det har vært alt fra jævlig kaldt til bare litt kaldt, fra regn til snø, og ikke minst så har det til og med vært litt sol. I går, på februars siste dag, var det faktisk mulig å gå med skinnjakke uten å fryse seg fordervet, da gradestokken viste hele åtte grader! Det er deilig å merke at gradene sniker seg oppover, og at det stadig blir lysere om kveldene.

Jeg har vært på dagens outfit hele tre ganger denne måneden(herher og her), og til og med blitt kåret til ukens best kledde på Modette(her)! Utrolig gøy at bloggen får litt oppmerksomhet innimellom, noe som også gjør at jeg har fått flere av dere søte lesere. Nå er jeg superklar for mars, og satser på å ta masse fine bilder, kjøpe fine vårklær og ikke minst gleder jeg meg til dagene blir lysere og varmere! Så kjære mars; velkommen skal du være. 

DETAILSShorts - Levi's. Genser - Risøe. Klokke - Michael Kors.

Ferien flyr forbi, og idag er det allerede onsdag. Hver gang jeg har ferie gjør jeg akkurat det samme; planlegger noe hver eneste dag, noe som gjør at ferien går enda fortere, og jeg får egentlig ikke tid til å slappe av. Elendig. Nå skal jeg straks løpe avgårde på jobb, og det samme skal jeg imorgen, fredag og lørdag. Så er det plutselig bare søndag igjen, før det er tilbake til forelesninger og elendighet. Men på jobb tjener jeg i det minste penger, noe som kommer godt med når meg og mamma drar på spahelg til Riga i neste uke! Det blir deilig det.

HOW I WISH I COULD WEAR THIS TODAYTopp - H&M Trend. Skjørt - Bik Bok/Jenny Skavlan. Sko - Jeffrey Campbell.

Dessverre må nok gradene krype litt lenger oppover før dette antrekket kan tas i bruk utendørs i mer enn to minutter, uten å fryse ihjel. 

Salgskupp - FavorittgenserGenser og bukse - H&M. Jakke - B-young. Sko - JC.

Jeg elsker de gangene jeg går inn i en butikk uten å egentlig skulle kjøpe noe, for så å plutselig komme over noe fantastisk på salg, som ender opp med å bli en stor favoritt i garderoben! Som for eksempel denne genseren fra H&M som jeg fant i NY for bare 20$. Jeg bruker den hele tiden, og den passer til det meste! Nå skal jeg ikke legge skjul på at jeg har gjort mange bomkjøp på salg, men de gangene jeg virkelig finner noe fint, da elsker jeg det.

Antrekk 210212Genser - Risøe. Shorts - Levi's/DIY. Sko - Sixty Seven. Mobilveske - Steve Madden.

STARS AND STRIPES

Topp - Brandy Melville. Blazer - H&M. Shorts - Levi's. Veske - Balenciaga. Boots - Steve Madden.

Jeg er tydligvis ikke flink til å ta tidlige kvelder, og som mange ganger før ble jeg atter en gang lurt med på byen i går. Ikke sånn supervellykket; fult overalt, snøvær, KALDT og generelt stress. Ca. klokken fem sluknet jeg under dynen, fem timer etter jeg egentlig hadde tenkt å finne sengen. Jaja. Spontanitet dere.

Saturday Night

Topp - H&M. Smykke - Gina. Skjørt - TopShop.

Lørdag kveld er her, og etter en dag på jobb er det endelig litt helg! Nå skal jeg snart på vors med noen venninner, men det blir tidlig kveld. Har vært veldig trøtt denne uken, og har masse jeg må gjøre på skolen neste uke, så jeg trenger en god natts søvn og en søndag uten kleinhet imorgen! Men, det blir uansett en koselig kveld! Nå må jeg løpe 

Antrekk 170212

Topp - H&M Garden Collection. Jakke - Diesel. Sko - Sixty Seven. Smykke - Kappahl.

 

Ny uke, maks stressSkinnjakke - Diesel. Pelsvest - Bik Bok. Cardigan - Utban Outfitters.

Om bare to små uker er det klart for studieuke(eller vinterferie som jeg liker å kalle det), hvor det er en hel uke uten forelesninger! Det skal bli deilig. Det som ikke er fult så deilig er at foreleserne har klart å presse inn en innlevering i alle fag før disse to ukene er omme. Vel, det løser seg til slutt, men veien dit er ikke spesielt behagelig. 

Nå har jeg endelig kommet meg litt i gang med treningen igjen, og det er så herlig! Så nå skal jeg trosse gangsperren og komme meg på spinning. Sneiks!

Antrekk 070212

Skjorte - American Apparel. Singlet - Bik Bok. Bukse - Cubus. Boots - Steve Madden. Klokke - Michael Kors.

Antrekk 030212

Jakke - Diesel. Skjorte - Gina. Boots - Steve Madden.

Mens det snør og er kaldt, går jeg til protest og tar på meg skinnjakke. Ikke veldig gjennomtenkt, og dermed en smule kaldt, men jeg er så lei av store, tjukke jakker. I tillegg begynner jeg snart å gå tom for måter å kombinere bukser og de varme gensrene mine på. Konklusjon: det må bli sommer snart.

Det er fredag idag, og jeg kunne så inderlig ønske at jeg kunne si; ååh, nå er det endelig helg! Uheldigvis for meg begynner jeg straks på jobb, og jeg skal også jobbe imorgen. Så helgen for meg blir søndag. Søndag er alltid en dag der jeg planlegger å få gjort alt mulig, men som alltid ender opp som en dag der jeg ikke gjør noe som helst. Jeg gleder meg til søndag.

Antrekk 020212

Genser - H&M. Skjorte - Gina. Bukse - Cubus. Sko - JC.

 

JANUARTenkte kanskje jeg skulle begynne å lage et lite oppsummeringsinnlegg med månedens antrekk i slutten av månenden. Så, her er et lite tilbakeblikk på januar. Januar har vært kaldt, mørkt, glatt og vått, så så veldig mange bilder har det ikke blitt. Jeg gleder meg til lysere tider, lettere klær og varmere vær. Imorgen begynner februar, og vi er heldigvis et lite skritt nærmere sommermånedene. Tipper jeg ikke er den eneste som håper på at tiden skal gå fort?

Forresten så fikk jeg spørsmål i går om hvilket kamera jeg bruker, så jeg tenkte jeg bare kunne svare på det her, hvis det er flere som lurer. Jeg bruker Canon 400D og drømmer stort om å oppgradere til 60D eller 7D veldig snart. I tillegg bruker jeg som oftest Canon 50mm F1,4 objektivet mitt. Har også en Sigma 18-200mm, men den bruker jeg ikke så veldig ofte. Bare å spørre om det er noe annet dere lurer på!

Good GirlSkjorte - Gina. Genser - H&M. Bukse - Cubus.

Da var det på tide å komme seg på skolen. Helt ok å begynne kl 12 på mandager! Er dere klar for en ny uke?

Sunny DaySolbriller - Beacon's Closet. Jakke - Monki. Genser - H&M. Clutch - Gina. Sko - Jeffrey Campbell(Lita)

Å, så herlig med litt sol!  Jeg måtte bytte til den svarte buksen min før jeg gikk, siden jeg innså at det kom til å bli for kaldt å gå med skinnjakke og jeg derfor måtte ty til boblejakken fra Monki. Og grå jakke, til grå bukse? Nei, det gikk ikke. Uansett, har hatt en kjempekoselig dag i byn, hvor det faktisk var mulig å sitte på en benk i solen uten å fryse seg ihjel. Nå er jeg hjemme igjen, og må straks gjøre meg klar til kveldens festligheter. Kos.

Sneak Peak

Nå drar jeg straks inn til byen med Helene. Dette er det jeg skal ha på meg i dag, i det nydelige solskinnet som er utenfor! Viser antrekket på senere :) Ha en fin lørdag!

Details from today

Skinnjakke - Diesel. Genser - Risøe. Boots - Steve Madden.

Til tross for at jeg hadde fri fra skolen idag, var jeg likevel å finne på HiB i et par timer idag for å få gjort ferdig innleveringene mine. Jeg har vel strengt tatt ikke åpnet bøkene mine før for et par dager siden, så da har man gjerne litt å ta igjen. Men er det helg. Har jobbet to helger på rad nå, så det skal bli herlig med en fri-lørdag imorgen! Da blir det byen med beste Helene, i det herlige solskinnet som er meldt. Jeg gleder meg.

Har forresten også vært hos frisøren idag(altså etter disse bildene ble tatt). Planen var å gå gjennom en revlolusjonerende forandring, men det ble med farging av etterveksten, og et par nesten usynlige striper. Dog, jeg ble veldig fornøyd, og føler meg hakket mer fresh. Legger ut bilder imorgen, men kan ikke love at forskjellen blir så veldig tydlig.

Ha en god helg mine søte små, og takk for at dere tar turen innom meg 

Outfit 220112Bukse - Gina. Skjorte - Monki. Genser - H&M. Boots - Steve Madden.

Leather

Genser - H&M. Skjørt - Gina. Skinnjakke - Diesel. Boots - Steve Madden. Skjerf - Cubus.

Når jeg skulle ta bilder i dag(siden jeg for en gangs skyld var hjemme før det ble mørkt), skulle det selvfølgelig bli snøstorm. Jeg ser litt skummel ut på bildene ser jeg i etterkant, men jeg måtte liksom konsentrere meg for å ikke blåse vekk, og om å holde håret vekke fra ansiktet. Uansett. Fikk endelig brukt den nye skinnjakken min i dag, og jeg elsker den. De nye bootsene fra Steve Madden har også rukket å bli favoritter. Materiell lykke 

Yesterday

Skjørt - Monki. T-skjorte - Gina. Smykke - Kappahl. Klokke - Michael Kors.

Siden idag var en fridag fra skolen, slo jeg til med en kveld på byen i går sammen med masse fine mennesker. Møtte igjen noen av mine gamle venner fra videregående, og noen nye venner fra Høyskolen. Hadde en fantastisk kveld med mye morro, vin og dans. Selvom en tur på byen ikke nødvendigvis var det lureste i forhold til at jeg trenger å snu døgnet mitt, var det så absolutt verdt det. Snu døgnet kan jeg gjøre en annen gang.

SickTopper - Gina Tricot og TopShop. Tights - Monki.

Jeg, som aldri er syk ellers, har selvfølgelig klart å pådra meg en lei forkjølelse, midt i eksamenstiden. Vil si meg heller mindre fornøyd med det. Idag måtte jeg droppe de første timene, og for første gang på lenge stod jeg opp når jeg hadde lyst, noe som var helt fantastisk. Så dro jeg på skolen, for å ha matte i tre timer. Å ha matte med bankende hode og rennende nese, det er så absolutt ikke noe å anbefale. Nå er jeg hjemme igjen og har handlet inn cola, big one og marsipan, sånn bare fordi det er litt synd i meg. 

A zebra does not change its spots

Topp - TopShop. Bukse - Cubus. Sko - Jeffrey Campbell.

Outfit 071111Genser - Lindex. Skinnjakke - Zara. Skjørt - Cubus. 

Ble ikke så veldig heldig med bildene idag, de ble tatt litt i full fart, men det får gå. Jeg prøver å finne på noe mer fornuftig å skrive, men alt jeg klarer å tenke på akkurat nå, er hvor sinnssykt sulten jeg er, og hvor mye jeg gleder meg til middagen er ferdig. Så jeg tror jeg bare runder av her, for middagen min var kanskje ikke akkurat det dere ønsket å lese om. Vi blogges.

Det er dette jeg vilGenser - Brandy Melville.  Skjørt - Gina Tricot.

Jeg tror jeg skal gjøre alvor av London-studiene mine. Jeg har allerede tatt kontakt med Across The Pond, som kan hjelpe meg med alle forberedelser frem til avreise. Jeg bare kjenner at hele kroppen kribler av å tenke på det, og for en gangs skyld føler jeg at det er dette jeg vil. Det er tross alt nå jeg er ung, og nå jeg har muligheten. Akkurat hva jeg skal studere vet jeg ikke enda, men jeg heller litt mot noe innenfor media eller mote, som egentlig er det jeg har hatt lyst til hele tiden. Før har jeg tenkt at det var ufornuftig, vanskelig og dårlig med jobbmuligheter. Men vet du, jeg tar heller sjangsen framfor å ende opp med en jobb jeg hater. 

Det er bedre å være rik på opplevelser, enn på penger var det noen som sa til meg i helgen, og jeg tror det stemmer. Ville jeg sagt ja til å få tilbake alle pengene jeg brukte i New York, hvis jeg ga slipp på minnene og opplevelsene mine derfra? Aldri i livet. Jeg har aldri angret et sekund på valget jeg tok, og det tror jeg heller ikke jeg kommer til å gjøre denne gangen, hvis jeg bestemmer meg for å dra til London. 

Outfit 281011Poncho og skjerf - Gina. Bukse - Cubus. Støvler - Ilse Jacobsen. Belte - Lindex. 

Jeg er så glad i den nye røde buksen min, den er perfekt. Ponchoen har også blitt en favoritt, selvom den kan være litt sånn vrien og irriterende å gå med. Armbevegelsene man kan gjøre blir liksom litt..begrenset. Men sånn ellers er den veldig deilig og behagelig. Litt sånn blandede følelser.

Som den flinke studenten jeg er sovnet jeg i begynnelsen av de siste timene, så bestemte meg for at det var likegreit å ta tidlig helg og gå hjem. Eller, helg og helg. Om halvannen time skal jeg på jobb, og imorgen skal jeg på jobb. Men jobb er penger. Og penger er..klær?

Who are you?

Jakke - Zara. Genser - Lindex. Shorts - Levi's. Sko - Sixty Seven.

Jeg har akkurat passert 60 følgere på Bloglovin', men hvem er dere? Dere gir ikke så mye lyd fra dere, og det er synd, for det ville vært veldig koselig å vite hvem dere er, og hvorfor dere følger meg på Bloglovin'. Jeg vil også gjerne lese bloggene deres, hvis dere blogger selv, så kom igjen, dont be shy, gi et lite pip, fortell hvem dere er og sleng inn bloggadressen deres! 

 

bloglovin

RedGenser - Lindex. Bukse - Cubus.

Addicted

Mine to desidert største favoritter i klesskapet akkurat nå er skinnbuksen min og Jeffrey Campbell skoene, og det vises på outfitbildene. Men det kan jo brukes til alt!

Livet mitt er helt utrolig ensformig for tiden; Jeg står opp, går på skolen, går på trening, går hjem, spiser middag, prøver å gjøre lekser uten å lykkes og så er dagen over og det er på tide å legge seg... for så å våkne til en dag som er en eksakt kopi av dagen før. Jeg trenger å gjøre noe spennende og leve et liv som ikke er så ekstremt forutsigbart, men hvordan? Istedenfor å gjøre lekser tar jeg ofte meg selv i tenke på hva jeg skulle gjort hvis jeg vant 90 millioner i lotto. Reise jorden rundt, oppleve masse, kjøpe meg et hus i paradis, shoppe som en helt og ja, hva kan man ikke gjøre for 90 millioner liksom? Heldigvis lærte jeg i matten i dag at sannsynligheten for å vinne i lotto er ca. 1 til 15 000 000.

Maxi

Smykke - Gina. Genser - H&M. Skjørt - Zara. 

I skrivende stund sitter jeg bare å venter på at klokken slår 12 slik at jeg kan bestille billett til HiB's Vinterleker i Hemsedal i januar. Billettene er kjempepopulære, så jeg droppet like gjerne skolen idag for å være sikker på å få tak i billett!.Tror det blir kjempegøy! 7 minutter igjen, kryss fingrene for meg!

Today

Genser - Forever 21. Skjørt - H&M. Sokker - Hjemmestrikkede(ikke av meg altså, men av noen). 

Slengte på meg noe behagelig idag, siden jeg tross alt skulle sitte på skolebenken i seks timer med nesen i matteboken. Matte i seks timer er hardt. Så hardt at etter skolen måtte jeg belønne meg selv med to nye strikkegensre, som jeg gleder meg til å vise dere! Resten av kvelden tar jeg meg fri fra alt som heter lekser(ikke det at jeg pleier å gjøre så mye lekser. Mer sånn at jeg har planer om det, men så skjer det aldri. MEN idag har jeg bestemt meg for å ta helt fri, og det er mye bedre. Slippe den dårlige samvittigheten og det der), så nå skal jeg være med min gode Helene. Sneiks.

GreySkinnbukse og Poncho brukt som skjerf - Gina Tricot. Genser - Brandy Melville. Sko - Sixty-seven. Cuffs - H&M.

HattefinHatt - Bik Bok. Skinnjakke - Zara. Topp - LF Stores. Skjørt - H&M. Sko - Sixty-seven. 

En time å slå ihjel før skolen i byen idag resulterte i ny hatt fra Bik Bok. Jeg er ikke så god på den derre sparingen jeg..

Leather PantsSolbriller - Ray Ban. Genser og skinnbukse - Gina. Jakke - Levi's. Sko - Jeffrey Campbell.

Fant endelig den perfekte skinnbukse på Gina. Lovelovelove.HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits