London next?

Jeg leker litt med tanken på å si takk og farvel til Høyskolen i Bergen neste år, og heller begi meg ut på nye eventyr i London. Jeg kjenner jeg blir så lei av å være her hjemme, når det er så mye annet å oppleve. Jeg trenger å gjøre det jeg har lyst til, og ikke nødvendigvis det som er fornuftig. Og jeg har så utrolig, utrolig lyst.

Outfit 281011Poncho og skjerf - Gina. Bukse - Cubus. Støvler - Ilse Jacobsen. Belte - Lindex. 

Jeg er så glad i den nye røde buksen min, den er perfekt. Ponchoen har også blitt en favoritt, selvom den kan være litt sånn vrien og irriterende å gå med. Armbevegelsene man kan gjøre blir liksom litt..begrenset. Men sånn ellers er den veldig deilig og behagelig. Litt sånn blandede følelser.

Som den flinke studenten jeg er sovnet jeg i begynnelsen av de siste timene, så bestemte meg for at det var likegreit å ta tidlig helg og gå hjem. Eller, helg og helg. Om halvannen time skal jeg på jobb, og imorgen skal jeg på jobb. Men jobb er penger. Og penger er..klær?

Who are you?

Jakke - Zara. Genser - Lindex. Shorts - Levi's. Sko - Sixty Seven.

Jeg har akkurat passert 60 følgere på Bloglovin', men hvem er dere? Dere gir ikke så mye lyd fra dere, og det er synd, for det ville vært veldig koselig å vite hvem dere er, og hvorfor dere følger meg på Bloglovin'. Jeg vil også gjerne lese bloggene deres, hvis dere blogger selv, så kom igjen, dont be shy, gi et lite pip, fortell hvem dere er og sleng inn bloggadressen deres! 

 

bloglovin

Bergen I Nydelig Høstsol

I går hadde vi herlig vær her i Bergen. Desverre fikk jeg ikke utnyttet det mer enn at jeg gikk gjennom byen på vei til Jentekvelden, men jeg måtte bare knipse et par bilder av den nydelige byen min. Det er ingen som setter pris på godvær som bergensere, og når solen titter frem fylles gatene og parkene opp med glade bergensere, som vet å benytte sjangsen til å få litt sol på skrotten. Det er tross alt ikke så ofte at vi ser annet enn grå skyer og regnvær.

Jeg merker jeg gruer meg veldig til de kalde og regntunge dagene vi har i vente. Det tærer så utrolig på humøret. Heldigvis er det snart duket for syke eksamensforberedelser, så dagene må vel tilbringes innendørs uansett. Som om det ikke tærer på humøret i tillegg. 

Lenge leve positivitet dere! Om to måneder er alt bra igjen. For vet dere, om to måneder er jeg tilbake i byen som aldri sover, byen som stjal hjertet mitt, byen jeg lengter sånn etter, byen jeg elsker. Om to måneder er jeg i New York og elsker livet mitt. 

MoteshowKjenner nesten ikke igjen meg selv på dette bildet. 

Bilder fra gårsdagens moteshow! Lyset på bakrommet var helt forferdelig, så det var ikke så lett å få tatt gode bilder uten blits. Men jeg fikk da til noe. I etterkant angrer jeg på at jeg ikke tok noen bilder på frisørsalongen, for der var lyset mye, mye bedre. Jeg er veldig flink til å komme på slike ting når det er for sent, for så å irritere meg grønn over det. Fikk heller ikke tatt bilder med kjolene på, det var det for mye stress, for liten plass og for lite lys til. Men jeg vet at det ble tatt bilder når vi var på "catwalken"(hah), så det hadde vært kjekt å få tak i noen av dem!


Fab & Fearless

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en vellykket kveld! Jentekvelden Fab & Fearless ble en kjempesuksess, og det stod kø utenfor dørene allerede en halvtime før åpning! Moteshowet var kjempegøy, og kjempeskummelt. Virkelig morro å bli sminket og ordnet håret på, og jeg er storfornøyd! Kommer flere bilder imorgen :) Natta 

RedGenser - Lindex. Bukse - Cubus.

CreativeI helgen var jeg hjemme hos en venninne, og så at en av jentene hun bor med hadde hengt en kleshenger opp på veggen og brukt den til å henge smykker på. Jeg syns det var kjempefint, og ikke minst kjempelurt, så idag tok jeg malerkosten fatt og malte noen gamle kleshengere hvite, hang dem opp på veggen og pyntet dem med noen av smykkene mine og den nye kjolen min fra Nelly! Superfornøyd.

Shopping with no money

Var i byen i går for å feire bursdagen til Helene! Vi koste oss med shopping og middag på Big Horn Steak House, før vi dro hjem til meg for å kose oss videre med snop og film! En skikkelig herlig lørdag :)Rød kjole fra Nelly. Grå kjole fra Bik Bok. Bukse fra Cubus. Smykke fra Lindex.

Luksusfellen neste. Å være økonomistudent er ikke ensbetydende med å være økonomisk. Jeg skal jo liksom spare til..fremtiden. Men det er jo så kjedelig! Det er så mye jeg har lyst på, og så mye jeg må ha. Jeg blir flau over meg selv.

Addicted

Mine to desidert største favoritter i klesskapet akkurat nå er skinnbuksen min og Jeffrey Campbell skoene, og det vises på outfitbildene. Men det kan jo brukes til alt!

Livet mitt er helt utrolig ensformig for tiden; Jeg står opp, går på skolen, går på trening, går hjem, spiser middag, prøver å gjøre lekser uten å lykkes og så er dagen over og det er på tide å legge seg... for så å våkne til en dag som er en eksakt kopi av dagen før. Jeg trenger å gjøre noe spennende og leve et liv som ikke er så ekstremt forutsigbart, men hvordan? Istedenfor å gjøre lekser tar jeg ofte meg selv i tenke på hva jeg skulle gjort hvis jeg vant 90 millioner i lotto. Reise jorden rundt, oppleve masse, kjøpe meg et hus i paradis, shoppe som en helt og ja, hva kan man ikke gjøre for 90 millioner liksom? Heldigvis lærte jeg i matten i dag at sannsynligheten for å vinne i lotto er ca. 1 til 15 000 000.

Random

Noen bilder som har forsvunnet i havet av bilder på iPhoto, som plutselig ble oppdaget i en liten opprydning.

Idag møtte jeg og de andre modellene Ulrikke Lund på hennes Fashionlove-kontor i Bergen, for å prøve klærne vi skal bruke på moteshowet. Hun virket veldig hyggelig og søt, og klærne hun hadde lagt frem til oss var kjempefine! Jeg skal få gå med en nydelig kjole fra Lipsy Sky, så jeg er virkelig fornøyd med antrekket! Er veldig spent på hvilke klær jeg skal prøve på Scabal imorgen!

Modell for FashionloveNoen studenter fra Høyskolen i Bergen arrangerer jentekveld 25. oktober på Feliz, der 30 kr pr. billett og alt av overskudd går til Rosa Sløyfe. På eventet skal det bl.a. være moteshow, hvor jeg ble spurt om å gå modell! Kjempeartig, og jeg gru-gleder meg! Idag fikk jeg vite at jeg skal gå for Fashionlove, som er butikken til Ulrikke Lund, og Scabal, som ligger på Kløverhuset. Elsker klærne fra Fashionlove, og imorgen skal jeg innom butikken for å prøve klær, noe som blir kjempespennende! Scabal har jeg aldri vært innom, men skal dit på onsdag for å prøve klær, så det blir også spennende. Bare håper det blir fine antrekk slik at det blir litt lettere å se selvsikker ut når jeg skal gå iallfall.

Bor du i Bergen og kunne tenke deg å ta turen på jentekveld, kan du sjekke ut arrangementet på facebook her. :)

Maxi

Smykke - Gina. Genser - H&M. Skjørt - Zara. 

I skrivende stund sitter jeg bare å venter på at klokken slår 12 slik at jeg kan bestille billett til HiB's Vinterleker i Hemsedal i januar. Billettene er kjempepopulære, så jeg droppet like gjerne skolen idag for å være sikker på å få tak i billett!.Tror det blir kjempegøy! 7 minutter igjen, kryss fingrene for meg!

Crazy, Stupid, LoveSe den! Skikkelig herlig komedie som trimmer lattermusklene. Og så er jo Ryan Gosling sånn helt OK pluss å se på.

Details
Rommet mitt 

Dette har vært en skikkelig herlig søndag, samtidig som jeg har fått gjort fornuftige ting. Har jobbet litt på kontoret hjemme, og så har jeg vasket og ryddet rommet mitt skikkelig. Det er så herlig når alt er rent og ryddig, men likevel klarer jeg aldri å holde det sånn. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, med god samvittighet. 

Ha en fin søndagskveld søtinger 

Kinolørdag
Et smil til dere på en fin lørdagskveld! Fikk beskjed av en av mine lesere at jeg så så sur ut, og det vil vi ikke ha noe av! Nå skal jeg på kino, håper dere har en super kveld!! :)

New In

Unnet meg som sagt en liten belønning etter skolen i går, og tok turen innom Lindex til en forandring. Fant disse to herlige genserne, som bare måtte bli med meg hjem. Jeg har til slutt innsett at det har blitt for kaldt til å gå med singlet og tynne bluser, så nå måtte jeg investere i noen litt varmere plagg. 

Today

Genser - Forever 21. Skjørt - H&M. Sokker - Hjemmestrikkede(ikke av meg altså, men av noen). 

Slengte på meg noe behagelig idag, siden jeg tross alt skulle sitte på skolebenken i seks timer med nesen i matteboken. Matte i seks timer er hardt. Så hardt at etter skolen måtte jeg belønne meg selv med to nye strikkegensre, som jeg gleder meg til å vise dere! Resten av kvelden tar jeg meg fri fra alt som heter lekser(ikke det at jeg pleier å gjøre så mye lekser. Mer sånn at jeg har planer om det, men så skjer det aldri. MEN idag har jeg bestemt meg for å ta helt fri, og det er mye bedre. Slippe den dårlige samvittigheten og det der), så nå skal jeg være med min gode Helene. Sneiks.

GreySkinnbukse og Poncho brukt som skjerf - Gina Tricot. Genser - Brandy Melville. Sko - Sixty-seven. Cuffs - H&M.

Streetstyle

En måned. En måned siden første utgave av bloggermagasinet Streetstyle fengslet meg med fin layout, gode og inspirerende bilder, interessante intervjuer og masse, masse fine klær. Og nå - endelig - er andre utgave av magasinet ute, og jeg har kost meg med hvert eneste ord og bilde. Ikke lest Streetstyle enda? Gjør det.HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Blogg
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits