Central Park

Planen for dagen var å bruke fridagen på å få litt sol på skrotten. Vi kom oss opp tidlig, pakket sakene og dro avgårde til Central Park, hvor vi oppdaget at det var...overskyet og småkaldt? Det ble dårlig med soling og brunfarge, men noen solglimt var det da innimellom, og vi har hatt en kjempekoselig dag. Snakket om alt og ingenting, observert spesielle amerikanere og spist masse junk. Central Park er virkelig helt fantastisk. Kjempedeilig å koble av fra trafikk og bråk, og bare ligge utstragt på gresset og nyte tilværelsen. Aah, livet.

Sommer og Polaroid

Idag har det virkelig vært sommervær her i New York! Og godt er det; har holdt å bli gal av å høre om det nydelige været dere har hatt hjemme, så det var virkelig bra at vi fikk kjenne litt på sommeren her borte også! Desverre skulle dette været inntreffe på en dag med mye skole, men litt har vi fått nyte været likevel. Etter skolen tilbragte jeg en liten halvtime på takterrassen før jeg og Yvonne dro til SoHo. Her møtte vi Catrine, som tok oss med på en utstilling i en fotobutikk; Impossible Project. Mange nydelige Polaroid bilder, og kameraer. Jeg har jo et Polaroidkamera hjemme i Norge, og idag begynte jeg virkelig å angre på at jeg ikke har tatt det med meg. Masse herlig inspirasjon, og jeg var ikke langt i fra å kjøpe meg enda et kamera, bare så jeg kunne fått tatt noen bilder med det her i New York. Men hey, jeg får ta med meg Polaroidkameraet mitt neste gang jeg skal til New York. 

LF StoresIgår var vi i SoHo og vandret litt i sydenvarmen som plutselig bestemte seg for å dukke opp! Hadde egentlig tenkt å bruke dagen på å lese mote, men det ble fort forkastet til fordel for vandring i gatene. Linda var guide i SoHo, og tok meg og Yvonne med til himmelen i form av LF Stores. Utrolig masse fine og spesielle klær, til en litt for dyr penge. Det gjorde vondt å dra kortet, men det var så verdt det. Betjeningen i butikken var crazy, og kastet omtrent klærne etter deg og kom med nye klær og forslag til kombinasjoner hele tiden. Til slutt ble det likevel bare med en vintage Levi's shorts og verdens søteste blondekjole. Idag oppdaget meg og Yvonne at denne butikken også befinner seg to avenuer bort og en gate ned fra leiligheten. Kjipt for lommeboken, lykke for klesskapet.

Steve Madden WedgesDet er ikke akkurat til å legge skjul på at det har blitt en del skokjøp her borte, som for eksempel disse wedges'ene fra Steve Madden. Skoene til høyre har så absolutt blitt mine nye favorittsko; de er kjempesøte og veldig gode å gå med! De andre var desverre et litt mer bomkjøp; ikke spesielt gode på foten. Men de er likevel kjempefine, og litt må man vel lide for "skjønnheten". Er det ikke det det heter?

Brooklyn BridgeHar vært en nydelig dag idag, noe helt annet enn uværet som herjet utenfor i går. I går prøvde vi iherdig å finne på noe, men været og alt jobbet i mot oss. Så kl 8 fant vi sengen, hvor vi ble værende helt til kl 10-11 i dag tidlig. DA var det på tide på finne på noe i fineværet. Tok oss en spasertur over Brooklyn Bridge, og det var virkelig koselig. Elsker å se Manhattan litt på avstand, med alle de fantastiske bygningene. Fikk også spottet Frihetsgudinnen. Etterpå ble det litt vandring i Brooklyn, før vi tok turen over til Manhattan igjen. Gikk litt rundt for å finne Ground Zero Memorial, men det var ikke mye lett uten kart, så etter en stund ga vi opp. Uansett herlig med en spasertur i solen! 

Sommer i New York

Jakke - Levi's. Kjole - Zara. Veske - Marc by Marc Jacobs. Sko - Steve Madden.Har vært en herlig, herlig dag i New York idag. Skikkelig sommer; varmt og deilig. Før skolen, som ikke begynte før kl 15, spiste jeg og Amanda en litt sen frokost på restaurant. Uteservering for life, kjempekos. Videre ble det litt vandring, milkshake og litt subway-rot, før vi endelig fant veien til skolen. Etter et par kjedelige timer med produktutvikling var det tid for mer vandring i solen, og litt shopping. Fant også den søte butikken Sockerbit som akkurat har åpnet i SoHo. Massevis av svensk smågodt, det var som å komme til himmelen! 

Me

Imorgen er det 15. april, altså søknadsfrister for skoler hjemme i Norge. Egentlig har jeg ikke spesielt lyst å gå på skole, men utdanning må man ha, så det er vel like greit å bare hoppe i det. For å være fornuftig har jeg søkt økonomi på høyskolen, og for å være litt ufornuftig har jeg søkt grafisk design og foto på NKF. Nå er det sistnevnte jeg har mest lyst til, men det er en dyr utdanning, pluss at jeg vet at det er veldig usikkert om man får jobb eller ikke når man er ferdig. Men nå har jeg iallfall søkt, så får jeg se hva jeg kommer inn på og hva jeg takker ja til. På foto på NKF er det opptaksprøver, hvor man skulle ta fire bilder. Den ene oppgaven var å ta et bilde som viser noe om deg og dine interesser, så da tenkte jeg som så at jeg elsker klær og sko, og jeg elsker New York. Så hva med et bilde av sko og kjoler, med New York som bakgrunn? Resultatet ble bildet over.

Details

Singlet - Urban Outfitters. Skjørt - Zara.

Skole, skole og mer skole. Idag blir det først engelsk, før vi må prøve å komme oss litt videre i produktutvikling. Aller helst har jeg bare lyst til å ikke ha skole, men heller leve livet den siste tiden jeg har igjen her borte. Men det går jo ikke an. 

Mets gameEtter en hard økonomihelg, tok vi oss en velfortjent fridag igår. Brukte desverre formiddagen til å sove ut, og når vi oppdaget at det var over 20 grader og full vår utenfor, var klokken allerede blitt mye. Skolen hadde arrangert det slik at vi skulle gå på Mets kamp sammen, så på ettermiddagen satte vi kursen mot Queens. Kjøpte inn en del effekter, som caps og "fing", men etter en time med gørrkjedelig baseball, var det på tide å komme seg derfra. Resultatet av kampen er derfor desverre uvisst, men jeg har iallfall vært der! 

Var kjempeherlig temperatur om kvelden, så vi gikk på restaurant for å spise, og jaggu hadde ikke mange av spisestedene begynt med uteservering. Kjempekoselig helt til været bestemte seg for å ta helomvending og bøtte nedpå med regn. Temperaturen var uansett herlig, og satser på at vi har mange slike dager og kvelder i vente! 

Marc by Marc Jacobs

Her er den, herligheten.

A Broadway MusicalBlazer - H&M. Topp - Zara. Veske - Marc by Marc Jacobs. Sko - Steve Madden.


Var på Broadway og så Rain - A Tribute To The Beatles i går kveld. Forestillingen var mer en slags konsert med Beatles-sanger enn en musikal, hvor publikum helst bestod av en litt eldre aldersgruppe. Men hey, The Beatles er fett, og vi koste oss da likevel!

I går var virkelig en hektisk dag. Startet med en raus mengde økonomitimer på skolen, før vi satte kursen mot den norske sjømannskirken i New York for å spise litt grøt og handle litt gode gamle norske ting, som brunost, gulost, tomatsuppe og stratos! Videre var det tid for litt shopping, og jeg fikk svidd av litt for mye penger. Kjøpte min første Marc by Marc Jacobs veske, og et par wedges fra Steve Madden. Begge deler kan du se på bildet over, men det kommer nok i  et eget innlegg litt senere. Er kjempefornøyd! Så var det som sagt musikal på kvelden, før vi hadde oss en liten spontan bytur. Hadde fått tips om at Penn Badgley aka Dan Humphrey kanskje skulle på det ene utestedet, så målet var igrunn å feste med han. Men det var vel ikke noen overraskelse at han ikke dukket opp.. Anyways, kjekt hadde vi det uansett!

Nå er det duket for enda mer økonomi..YEY.

 

New InJeg har vært veldig dårlig på å poste innkjøp og antrekk i det siste, men jeg har vel igrunn hatt en blogg-lei periode. Skal prøve å skjerpe meg. Lover. Anyways, ny skjorte fra Top Shop, og jeg elsker den.

Pakke frå Noreg og nedgradering av leilighetenMin kjære, gode mamma har vært så snill å sende meg en stor pakke med masse godsaker fra hjemme i Norge! Toro-middager, leverpostei, marsipan, melkesjokolade og grillkrydder, herlig! Har også fått tilsendt noen sko som jeg angret på at jeg ikke tok med meg. De blir gode å ha på fine sommerdager her i New York(som jeg satser på at inntreffer om ikke så altfor lenge). Så ja, tusen takk kjære mor.

Siden sist har det skjedd litt forandringer i leiligheten vår. For en tid tilbake fikk vi beskjed om at det hadde skjedd en feil; eieren av leiligheten var hadde kommet tilbake og bestemt seg for at hun ville flytte inn igjen i leiligheten vår. Denne beskjeden resulterte såklart i fullt panikkanfall og nesten i tårer for min del. Jeg har jo blitt så glad i denne leiligheten. Heldigvis ordnet det seg, og eieren gikk med på at så lenge hun fikk møblene sine, så skulle det være greit. Javel, tenkte vi så, det kunne jo bli spennende. Vi ble lovet nye møbler med en gang hun hadde hentet sine, alt var velstand, og vi hadde ingenting å bekymre oss over ble vi fortalt.

Tid for bytte av møbler ble avtalt. Men du skjønner det at tid, det er ikke helt noe disse New York'erne har samme begrep om som oss. Lørdag klokken 2 skulle flyttebyrået komme, og de nye møblene skulle komme klokken 5. Vel, flyttebyrået hadde seg en liten tur innom kl 6, så over situasjonen, ga beskjed om at de skulle komme tilbake straks, og stakk. Klokken 9 fikk vi de nye møblene flatpakket fra IKEA, samt en beskjed om at flyttebyrået ikke kunne komme og hente de gamle møblene før dagen etterpå. Flott. Vi tenkte ikke mer på det, tok oss en tur på byen og hadde det supert. 

Dagen derpå ringer flyttebyrået på kl 11, og bruker så fire timer på å få med seg alt ut av leiligheten. Det var på tide å ta farvel med tidenes beste sofa:

Når alt var ute av leiligheten ringte jeg de vi leier gjennom for å fortelle at alt var klart for at de kunne komme og sette sammen IKEA-møblene våre. Beskjeden jeg får er: Ble ikke det gjort igår? Det er ingen som setter sammen møbler på en søndag. LOL. Jeg ga streng beskjed om at det på ingen måte var holdbart og at han måtte fikse det. Vi ble lovet at de skulle komme så snart som mulig. Følgende timer ble tilbrakt på denne måten:

Rundt kl 10 fikk vi så besøk av en hyggelig herremann som skulle skru sammen møblene. Kl 11.30 hadde vi en ny stue med to harde IKEA-sofaer(den ene er forresten også feilmontert), og et bord som måler ca. 1/3 av det vi akkurat hadde mistet(Pluss et annet lite bord fra forrige bilde, som vi enda ikke er helt sikker på hva vi skal bruke til. Kjekt å ha). Fortsatt var vi uten TV, dyne, puter og stoler, men hey, vi hadde iallfall fått en hel hær av nye fat, kaseroller og bestikk. Den dag idag venter vi enda på TV og stoler, som skulle vært ankommet for to dager siden.

Selvom leiligheten ikke er akkurat like fin som den var da vi flyttet inn(og det faktum at alle stikkontakter plutselig har bestemt seg for å streike), er vi likevel lykkelige for at vi har sluppet å flytte. Risikoen for at vi skulle bli nødt til å flytte til en rottebefengt leilighet i SoHo var et øyeblikk tilstede, så jeg er veldig glad for at det ordnet seg!

Ellers går det mye tid til skole for tiden, og akkurat nå er vi inne i en heavy økonomiHELG, ja du hørte riktig, 7 timer økonomi daglig; fredag, lørdag og søndag. På søndag skal det med andre ord feires at helgen er over.

PS! Kommentarer mottas med glede :) 

Update

Ja, jeg lever enda, i beste velgående. Etter vi kom hjem fra Miami, gikk det plutselig opp for meg at jeg faktisk går på skole, og at stipendet mitt avhenger av at jeg står på alle de tre eksamenene jeg skal ha. Så langt har jeg vel strengt tatt ikke lest så mange sider, så de siste dagene har jeg iallfall prøvd. Jeg syns det er vanskelig, og motivasjonen er vel ikke akkurat tilstedeværende. Nå er jeg jo ikke akkurat veldig skoleglad, så det kom vel ikke som et stort sjokk. Men ja, den siste uken har med andre ord ikke vært spesielt innholdsrik, og for det meste har det gått i case-oppgave, skole, lesing og soving som et resultat av kjedelig lesestoff. Siden dagene har blitt tilbragt på skolen og i leiligheten, har vi heller utnyttet natten til å koble litt av og kose oss. Love it.

Litt nye innkjøp har det jo blitt i det siste, som for eksempel denne kjolen fra en søt liten kjolebutikk.Bildene er stjelt av Yvonne.

Ellers merker jeg at hjemlengselen begynner å komme snikende i form av savn av mamma, huset, bilen, sengen min, venner, og ikke minst MAT. Jeg er så utrolig matlei, og det er ingenting som smaker like godt som hjemme. De siste nettene har jeg drømt om bl.a. leverpostei og lion-sjokolade. Å spise har blitt et ork, derfor har den siste uken bestått av take-out. Jeg er lei av det også, men da slipper jeg iallfall å lage maten selv. I tillegg har vi mange dager der vi ikke er ferdig på skolen før kl 18(ja, du leste riktig, kl S-E-K-S), så da er det iallfall et ork å lage middag. Men til tross for kjipe skoledager og matleihet, koser jeg meg fremdeles i New York, og jeg har på ingen måte lyst å reise herfra. Norge og hjemmet mitt vil alltid være der, og jeg vil alltid dra tilbake dit. Disse månedene i New York kommer jeg aldri til å få tilbake og jeg kommer aldri til å leve akkurat dette livet igjen. Og jeg elsker jo dette livet.

Idag er vi jeg halvveis i oppholdet, og om to måneder er jeg på vei hjem, hjelp. HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Blogg
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits