MARS

Hei søte små! Vi tar like gjerne marsoppdateringen idag vi, selvom det gjenstår et par dager før vi går inn i april. Jeg har for tiden påskeferie, og da er det jobb og trening som står på plakaten; ikke mye spennende med andre ord. Mars har flydd forbi, virkelig. Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av. Men mars har vært fin. Mye fint vær og herlige vårtegn, fine kvelder på byen med gode venner, fin photoshoot med Maia(her og her), og en herlig tur til Riga med mamma. Jeg har bestilt flybilletter tilbake til favorittbyen, og på den mer kjipe siden har jeg blitt frastjålet favorittjakken min. I tillegg har jeg jammen meg klart å snike meg inn på Dagens Outfit noen ganger denne måneden også, og innleggene ser dere her, her, her og her.

Nå som april står for tur, kjenner jeg at jeg blir veldig stresset, samtidig som jeg elsker at vi nærmer oss sommermånedene. For jeg gleder meg massivt til sommeren, men det er bare eksamensperioden jeg skal gjennom før den tid som skremmer meg. Da blir det tilbake til zoombie-tilværelsen; Spise, skole, spise, sove, spise, skole, spise sove. I to måneder. Så ja, det er med blandede følelser at jeg hilser april velkommen.

Antrekk 270312

Genser - Bik Bok. Skjørt - Cubus. Solbriller - Beacon's Closet. Sko - Sixty Seven. Klokke - Michael Kors.

Jeg stod opp, kledde på meg, tok buss, tog og bybane til skolen, for å finne ut at det ikke var forelesning likevel. Arh. Så da ble det bybane, tog og buss hjem, og så sitter jeg her da. Det er fremdeles kjempefint vær ute, og hele ti grader, så skal se om jeg får til en liten joggetur. Og så har jeg bestilt frisørtime på impuls, sånn at jeg får farget etterveksten, før jeg skal ut og kose meg med gode venner i kveld! Og hey, nå er det faktisk påskeferie. Det kan jeg like!

I will miss youMin fantastiske, nydelige, perfekte vintagejakke fra Levi's som jeg kjøpte på Weekday i Stockholm for to år siden, ble stjålet fra meg i dag. Jeg var på trening og hang fra meg jakken i garderoben, og når jeg kom tilbake var den borte. Det er helt sinnssykt kjipt. Jeg forstår ikke hvorfor noen mennesker skal være så kjipe og ta ting som andre har betalt for og ting som andre er glad i. Det var definitivt en av favorittjakkene mine, og nå er jeg igrunn bare kjempelei meg. 

I KEEP COMING BACK TO YOU, NEW YORK CITY...Cause it's impossible to stay away.

Da var flybilletten for sommerferien bestilt, og det blir to uker i min andre hjemby. Sol, varme, lette kjoler, Central Park, Pink Berry, LF Stores, Bleecker Street, høye hæler, uteliv, shopping, leve livet. Herregudjeggledermeg.

Antrekk 20.03.12

Genser og skjørt - Bik Bok. Sko - JC.

Another favouriteJeg elsker denne mintgrønne genseren som jeg fant på Monki for noen dager siden! Den blir nok en stor favoritt og kommer til å bli mye brukt i vår. Den er perfekt.

Denne søndagen har så langt bare vært ubrukelig, og jeg har lagt på sofaen og sett Pretty little liars mesteparten av dagen. Jeg tror jeg må slutte å gå på byn, det slår meg helt ut. Dog, jeg har egentlig ikke så mye imot slike slappe søndager av og til. Dagen startet med sol og strålende vær, og jeg følte jeg burde komme meg ut å gjøre noe, helt til været tok en helomvendig og himmelen åpnet seg for å bøtte ned med snø, regn og haggel. Så da var det bare å ty til sofaen med god samvittighet. 

LAZY MORNINGS

Jeg elsker late morgener. Morgener hvor man kan våkne av at dagslyset strømmer inn gjennom vinduet, istedenfor av vekkerklokken som alltid ringer for tidlig. Hvor man kan ligge litt ekstra, fordi det er ingenting man må gjøre. Morgener når man våkner med et smil om munnen, fordi man ikke kommer på noe som skal gjøre dette til en dårlig dag. Når det er mulig å snu seg rundt, grave hodet inn i puten og tenke bare litt til - uten at det spiller noen rolle. I need a lazy morning.

Follow meBloglovin' her.
Lookbook her.
På Instagram kan dere søke på hannemyklebust.

InnkjøpOkei, siste Riga-innlegg. Jeg sa farger; og farger ble det. Det var ikke mange plagg jeg kjøpte i, da shoppingen ikke var det helt store. De fleste butikkene var butikker vi har her hjemme; som Cubus, Lindex, Bik Bok, Mango osv. Såklart var det en del lokale butikker, men østeuropeisk mote er ikke helt meg har jeg funnet ut. Så det ble med disse få fargerike klesplaggene! Og et par fine Chanel-lakker. Nå har det seg slik at det er en del ting jeg craver for tiden(som alltid), så kanskje like greit at det ikke var så altfor mye som ble svidd av i Riga! 

Riga i bilder

Et lite bildedryss fra helgens Riga-tur. 

I'm home


Dagens antrekk fra Riga.

Skinnjakke - Diesel. Pelsvest - Liten butikk i Brooklyn. Genser - H&M. Veske - Balenciaga. Bukse - Mango. Solbriller - Ray Ban.

Da var jeg tilbake i Norge etter fire herlige dager i Riga med min fine mamma. Vi har gått masse, shoppet litt, slappet maks av i den nydelige spa-avdelingen på hotellet og kost oss en hel del! Riga var kaldt, og jeg har aldri sett så mange mennesker iført pels av alle varianter i en og samme by. Vi snakker grønn pels, rød pels, hvit pels, blå pels, gul pels, stripete pels, prikkete pels, pelsvester, pelsluer, pelskåper, pelshatter, pelssko og pelsjakker. PELS. Så selvsagt måtte jeg prøve å blende meg litt inn blant befolkningen og tok derfor ibruk min herlige nye pelsvest som jeg fikk arve av fine Amanda! Love it. Sammen med den nye favorittbuksen min fra Mango ble det kanskje litt i meste laget, men hey, jeg liker rart. Rart er bra. Idag er eneste dagen vi faktisk kunne gå ute og spasere uten å fryse ihjel, da solen stod uforstyrret av skyer på himmelen og gradestokken viste hele ti varmegrader. En herlig siste dag i Riga med andre ord!

Uansett, nå er jeg hjemme, og er igrunn trøtt etter en lang dag, så nå skal det bli godt å finne sengen! Kommer mer bilder og knas fra Riga imorgen, så stay tuned! 

Off to RigaDa var jeg pakket og klar for noen herlige dager på spaweekend i Riga med min kjære mor. Skal bli superdeilig å koble av litt, og ikke tenke på noesomhelst. Satser på å få shoppet litt(lommeboken er dessverre ikke klar for heavy shopping), men jeg aner ingenting om hvordan shoppingen er der da! Noen som har vært i Riga før? Håper uansett på å komme hjem med noen litt fargerike og vårlige klær; alt som er pakket i kofferten er stort sett hvitt, grått eller svart, sånn utenom bikiniene mine da. Flyet går tidlig, tidlig imorgen klokken halv syv, så jeg burde vel strengt tatt finne sengen ganske så snart. Selvom jeg kjenner meg selv såppas godt at jeg er fullt klar over at øynene ikke kommer til å lukkes før klokken har passert midnatt.

Mint green laces

Jeg elsker den lille vrien jeg har gjort med mine svarte Lita! Var egentlig på utskikk etter hvite lisser/silkebånd, men så fant jeg tilfeldigvis noen mintgrønne silkelisser her hjemme som hørte til mine gamle, hvite, stygge adidas sko, som jeg hadde for mange, mange år siden. Det er så gøy når gamle ting kan brukes på en ny måte, og bli til noe bra og kult!

I KNOW THE SUN MUST SET TO RISE//

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
And dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise 

//

And so lying underneath those stormy skies
She'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"

//

This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise

//

KANDEESHOP

Jeg fant denne herligheten i postkassen idag, og jeg gleder meg til å bruke den! Og selvfølgelig ta litt bilder med den. Tror nok jeg kommer til å handle på Kandeeshop flere ganger; jeg er svak for fine pakninger, nydelige bilder og kule prints. Kandeeshop har alle tre tingene. Ta en titt her. Lookbooken deres er spesielt fantastisk!

We're getting closerGenser - H&M. Bukse - Cubus. Jakke - Levi's.

Når februar er overstått er liksom den tiden hvor man brukte tjukke vinterjakker over for min del. Selv om det fremdeles er på grensen til iskaldt, og solen ikke er tilstedeværende, har vi likevel gått inn i den måneden hvor det endelig er ok å bruke skinnjakke og dongerijakke igjen. Livet blir bare bedre og bedre for hver dag nærmere sommeren vi kommer.

Photoshoot part 2

Enda litt flere bilder fra gårsdagens photoshoot. GØY!

Photoshoot part 1

Fin søndag. Lyset idag var helt perfekt, og temperaturen var brukbar selvom det var rimlig kaldt innimellom, så derfor inviterte jeg min søte Maia med på en liten photoshoot. Vi tok turen til en av badestrendene her i bygden, og fikk være stort sett alene, bortsett fra et par turgåere som sendte merkelige blikk og spurte om jeg hadde tatt på meg fjellskoene mine. Vel, Jeffrey Campbell er ikke det beste å gå med i vått gress og sand, bare så det er sagt. Uansett ble jeg utrolig fornøyd med resultatet, og det kommer flere bilder imorgen!

VårtegnNår du kan ta på deg skinnjakke og gå utenfor uten å fryse. Når du kjenner at solen varmer. Når solbriller er helt nødvendig for å klare å se noe som helst. Når solen lager fine skygger, og klarer å gjøre den ellers så triste bygden min til et fint sted å være. Når asfalten er tørr og fin. Når du kan høre fuglene kvitre om morgenen. Når det blir lettere å være glad. Det er da man merker at endelig, endelig så begynner det å gå mot vår.

DIOR NAIL POLISH

// 906 Purple Revolution // 500 Pink Petal // 671 Graphic Berry //

Jeg sverger til Dior sin neglelakk; fine farger, lett å påføre og holder godt! Kosten er litt større enn på andre neglelakker, men den er utrolig god og gjør at den er mye lettere påføre. Samlingen min er foreløpig ikke spesielt stor, men har lyst å investere i noen friske sommerfarger snart!

WILD SPIRIT


http://www.kandeeshop.se/no/

Etter å ha oppdaget denne nettbutikken gjennom bloggen til Anette, måtte jeg bare bestille denne toppen! Love it. Sammen med jeansshorts, solbriller og sandaler blir den perfekt i sommer!

FEBRUARDet er allerede blitt første mars, så da er det på tide med et lite tilbakeblikk på februar! Februar har vært skiftende, og det har vært alt fra jævlig kaldt til bare litt kaldt, fra regn til snø, og ikke minst så har det til og med vært litt sol. I går, på februars siste dag, var det faktisk mulig å gå med skinnjakke uten å fryse seg fordervet, da gradestokken viste hele åtte grader! Det er deilig å merke at gradene sniker seg oppover, og at det stadig blir lysere om kveldene.

Jeg har vært på dagens outfit hele tre ganger denne måneden(herher og her), og til og med blitt kåret til ukens best kledde på Modette(her)! Utrolig gøy at bloggen får litt oppmerksomhet innimellom, noe som også gjør at jeg har fått flere av dere søte lesere. Nå er jeg superklar for mars, og satser på å ta masse fine bilder, kjøpe fine vårklær og ikke minst gleder jeg meg til dagene blir lysere og varmere! Så kjære mars; velkommen skal du være. HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits