DETAILSShorts - Levi's. Genser - Risøe. Klokke - Michael Kors.

Ferien flyr forbi, og idag er det allerede onsdag. Hver gang jeg har ferie gjør jeg akkurat det samme; planlegger noe hver eneste dag, noe som gjør at ferien går enda fortere, og jeg får egentlig ikke tid til å slappe av. Elendig. Nå skal jeg straks løpe avgårde på jobb, og det samme skal jeg imorgen, fredag og lørdag. Så er det plutselig bare søndag igjen, før det er tilbake til forelesninger og elendighet. Men på jobb tjener jeg i det minste penger, noe som kommer godt med når meg og mamma drar på spahelg til Riga i neste uke! Det blir deilig det.

HOW I WISH I COULD WEAR THIS TODAYTopp - H&M Trend. Skjørt - Bik Bok/Jenny Skavlan. Sko - Jeffrey Campbell.

Dessverre må nok gradene krype litt lenger oppover før dette antrekket kan tas i bruk utendørs i mer enn to minutter, uten å fryse ihjel. 

DERE ER SÅ GODEEnda litt flere bilder fra maskerade-shooten.

Jeg ser at jeg har fått en god del flere lesere i det siste, både når jeg ser på statistikken og på følgere på Bloglovin', så det er virkelig kjempegøy! Dere har også blitt litt flinkere på å kommentere, noe som også er veldig kjekt. Jeg vil jo gjerne ha litt tilbakemeldinger, for det er jo tross alt dere jeg blogger for, så da er det fint å vite hva dere liker, og hva dere ikke syns det er fult så gøy å lese om/se bilder av.

Jeg lurer jo også litt på hvem dere som sniker rundt uten å gi fra dere noen lyd er, for av mellom 70-120 stykker som er innom daglig, er det kanskje maks 15 av dere som velger å legge igjen en koselig kommentar. Så hvem er dere andre? Jeg er generelt en veldig, veldig nysgjerrig person, så kom igjen, fortell meg hvem du er og hvorfor du velger å ta turen innom!

Uansett, jeg setter utrolig stor pris på at dere titter innom av og til, og legger igjen kommentarer, for det er nemlig da det er gøy å blogge! Uten dere er jeg ingenting, så tusen, tusen takk. ♥ ♥ 

Og for dere som ikke gjør det allerede, kan dere gjerne følge meg på Bloglovin' her:

 bloglovin

Salgskupp - FavorittgenserGenser og bukse - H&M. Jakke - B-young. Sko - JC.

Jeg elsker de gangene jeg går inn i en butikk uten å egentlig skulle kjøpe noe, for så å plutselig komme over noe fantastisk på salg, som ender opp med å bli en stor favoritt i garderoben! Som for eksempel denne genseren fra H&M som jeg fant i NY for bare 20$. Jeg bruker den hele tiden, og den passer til det meste! Nå skal jeg ikke legge skjul på at jeg har gjort mange bomkjøp på salg, men de gangene jeg virkelig finner noe fint, da elsker jeg det.

LAST NIGHTMasker, fine kjoler og gutter i dress, blir det stort bedre? I don't think so. 

Masquerade BallKjole og maske - H&M. Sko - Steve Madden. Clutch - Bik Bok. Smykke - Kappahl.

I kveld er det duket for maskeradeball, og jeg gleder meg som en unge! Jeg har alltid drømt om det, uten at jeg helt vet hvorfor. Kanskje er det muligheten for å pynte seg litt ekstra? Eller spenningen i å gjemme seg bak en maske slik at kanskje ikke alle ser hvem du er med en gang? Uansett gikk jeg litt bananas med kamera når jeg prøvde ut kveldens antrekk. 

Mintgrønn favoritt

Tok meg en aldri så liten fridag fra skolen i går, og fokuserte heller på andre ting, som for eksempel å levere jobbsøknad, trene og selvfølgelig titte litt i butikker når jeg først var i byen. På H&M Trend hadde de virkelig fått inn mye fint, og jeg hadde lyst å ta med meg alt hjem, men det ble med denne fantastiske mintgrønne toppen. Jeg er helt forelsket i den, og gleder meg til å bruke den masse på fine vår- og sommerdager. Jeg vet jeg sier det i stort sett hvert eneste innlegg, men jeg vet jeg ikke er alene; jeg gleder meg sånn til det blir varmt og fint ute!

Antrekk 210212Genser - Risøe. Shorts - Levi's/DIY. Sko - Sixty Seven. Mobilveske - Steve Madden.

DIY - Levi's

Det var en gang en shorts som så slik ut..

Så en kveld var det en jente som kjedet seg, og ville lage noe spennende..

Og med en snill mamma bak symaskinen..

Ble dette resultatet!

Jeg nevnte jo tidligere at jeg hadde lyst å gjøre et lite DIY prosjekt ut av en av Levi's shortsene mine, og jeg er en slik person som liker å gjennomføre ideer relativt raskt. Så på en kjedelig søndag fant jeg tilfeldigvis litt skinn her hjemme, og bestemte meg for å sy litt på en shorts. Brukte først papir til å klippe til formen jeg ønsket å ha på lappene, og så brukte jeg det som mal når jeg skulle klippe ut skinnlappene. Så var det bare å feste dem med knappenåler og spørre mor veldig fint om hun ville finne frem symaskinen, siden det liksom ikke er helt min greie. Jeg ble kjempefornøyd! Vips, en helt ny shorts, uten å ha brukt en krone!

STARS AND STRIPES

Topp - Brandy Melville. Blazer - H&M. Shorts - Levi's. Veske - Balenciaga. Boots - Steve Madden.

Jeg er tydligvis ikke flink til å ta tidlige kvelder, og som mange ganger før ble jeg atter en gang lurt med på byen i går. Ikke sånn supervellykket; fult overalt, snøvær, KALDT og generelt stress. Ca. klokken fem sluknet jeg under dynen, fem timer etter jeg egentlig hadde tenkt å finne sengen. Jaja. Spontanitet dere.

Saturday Night

Topp - H&M. Smykke - Gina. Skjørt - TopShop.

Lørdag kveld er her, og etter en dag på jobb er det endelig litt helg! Nå skal jeg snart på vors med noen venninner, men det blir tidlig kveld. Har vært veldig trøtt denne uken, og har masse jeg må gjøre på skolen neste uke, så jeg trenger en god natts søvn og en søndag uten kleinhet imorgen! Men, det blir uansett en koselig kveld! Nå må jeg løpe 

Antrekk 170212

Topp - H&M Garden Collection. Jakke - Diesel. Sko - Sixty Seven. Smykke - Kappahl.

 

ShortsNoen av favorittshortsene fra klesskapet! De fleste er vel ganske ordinære, så jeg har veldig lyst å gjøre et lite DIY prosjekt av noen av dem. Jeg er bare så treig med å komme i gang! Men tror uansett at et par av shortsene kunne blitt virkelige kule med litt nagler her og der for eksempel. Uansett gleder jeg meg massivt til gradene begynner å krype oppover på gradestokken, til det ikke lenger er uutholdelig å gå med shorts og strømpebukse, og omsider til det er blitt så varmt at strømpebuksen kan droppes helt. Den dagen skal jeg være superhappy.

Happy Valentines Day

Som alle andre single mennesker i resten av verden, har jeg vel heller lite til overs for denne oppskrytte dagen, og den har som forventet ikke vært stort annet enn ubrukelig. Men etter å ha brukt tiden i dag på å være litt i overkant av bitter har jeg bestemt meg for å legge det bak meg og heller ønske de av dere som har noen å dele dagen med; Happy Valentines Day! For de av dere som havner i samme kategori som meg(singel og ensom), håper jeg dere har kost dere med masse sjokolade, kake og eventuelt Ben&Jerry's fra boks. Jeg for min del stjal med meg en hjertekake fra jobb, ga faen i det sunne og bedre livet mitt, og koste meg med en kaloribombe sammen med Gossip Girl.

Ny uke, maks stressSkinnjakke - Diesel. Pelsvest - Bik Bok. Cardigan - Utban Outfitters.

Om bare to små uker er det klart for studieuke(eller vinterferie som jeg liker å kalle det), hvor det er en hel uke uten forelesninger! Det skal bli deilig. Det som ikke er fult så deilig er at foreleserne har klart å presse inn en innlevering i alle fag før disse to ukene er omme. Vel, det løser seg til slutt, men veien dit er ikke spesielt behagelig. 

Nå har jeg endelig kommet meg litt i gang med treningen igjen, og det er så herlig! Så nå skal jeg trosse gangsperren og komme meg på spinning. Sneiks!

SøndagskosGodt plassert i sengen, iført morgenkåpe og med Mac'en på fanget er jeg klar for å tilbringe de siste søndagstimene sammen med noen herlige Frustrerte Fruer. Idag har jeg både vært på skolen, og på trening, så det er vært en litt meningsfull søndag til en forandring(selv om kanskje ikke arbeidet på skolen var så veldig produktivt). Men nå er jeg trøtt, og gleder meg til å slappe av litt! Håper dere også har en fin søndagskveld :)

I did something crazy..and i love it!

Akkurat når jeg hadde bestemt meg for at det var denne vesken jeg ville ha en gang i fremtiden, la Silje Bredesen sin ut for salg! Jeg kunne ikke se på det som noe annet enn et tegn, så ja, nå er jeg den lykkelige eier av Balenciaga First. Er den ikke nydelig?

Time to go to bedDagen i dag har stort sett bestått av skole og jobb, samtidig som jeg fremdeles har vært utslitt etter tirsdagens utskeielser. Jeg er så umotivert som det går an å bli for tiden, og det er liksom ingenting som er helt som det skal. Jeg klarer ikke åpne bøkene mine for å bli smart, så da foretrekker jeg helst å bare glemme at bøkene eksisterer, og heller gå ut for å ha det litt gøy. Veldig lurt. Uansett, nå er jeg kjempetrøtt, og det er på tide å finne sengen. Heldigvis er det ingen skole i morgen, dog, jeg får vel prøve å åpne bøkene for å se hva som skjuler seg der inne. Kanskje det er noe spennende? Mest sannsynlig ikke.

God natt søtiser 

WANTEDJeg må virkelig slutte å friste meg selv på nettbutikker. Når jeg snakket om sommmerlige JC sko i forrige innlegg, var det definitivt noe sånt som dette jeg mente. Herlige Jeffrey Campbell sko her.

En liten Jeffrey Campbell samlingOg flere skal det bli. Jeg er helt forelsket, og det beste er; de er slettes ikke så verst å gå med! På grunn av platået, merker man ikke at hælen faktisk er 14 cm høy. Men jeg merker at jeg begynner å nærme meg 1,85 for å si det sånn. Når økonomien kommer seg litt igjen har jeg lyst å bestille et par som er litt mer sommerlige. På Solestruck finnes det virkelig et sinnssykt utvalg av Jeffrey Campbell sko, så tenkte jeg skulle bestille derfra! Vel verdt et besøk her.

Antrekk 070212

Skjorte - American Apparel. Singlet - Bik Bok. Bukse - Cubus. Boots - Steve Madden. Klokke - Michael Kors.

All in the detailsElsker å ta slike bilder, så det samler seg opp en del til etterhvert.

Sunshine

Litt bilder knipset på måfå i byen forrige lørdag.

Søndag

Så var søndag her, og jeg angrer litt på uttalelsen om at jeg gledet meg til søndag. Jeg liker jo egentlig ikke søndager. Blir alltid sittende med en ekkel følelse, fordi jeg vet det er mye jeg burde gjort som jeg ikke orker å gjøre, og så tenker jeg på alt jeg må gjøre i uken som kommer. Jeg vet jeg burde begynne å ta skolen litt mer seriøst, men jeg er så lite motivert, og når jeg i tillegg ikke har tenkt å fortsette neste år er det iallfall vanskelig å hente frem krefter til å åpne bøkene. Burde, burde, burde. Jeg liker bedre ting jeg har lyst å gjøre jeg. Som å dra på ferie, ta bilder, shoppe, være med vennene mine, feste, være varm, leve livet og bare kose meg. Det hadde vært et fint liv.

The most amazing dress everHerregud, jeg DØR av denne kjolen. Jeg har aldri sett noe så perfekt. Synd at prisen ikke helt passer inn i budsjettet mitt, særlig siden den må bestilles fra Asos, og frakt og toll blir altfor dyrt. Dere finner den her. Men ikke kjøp den da, da blir jeg kjempelei meg..

Konkurranse

Melder meg på en liten konkurranse hos søte Mira, og håper på å vinne denne kjempekule leppestiften som er gul, men som magisk nok blir korallfarget når den kommer på leppene! 

Mira er forresten en kjempeflink blogger og fotograf som virker utrolig hyggelig og søt, så jeg syns dere burde stemme på henne her som årets fotoblogger i Vixen Blog Awards.

Antrekk 030212

Jakke - Diesel. Skjorte - Gina. Boots - Steve Madden.

Mens det snør og er kaldt, går jeg til protest og tar på meg skinnjakke. Ikke veldig gjennomtenkt, og dermed en smule kaldt, men jeg er så lei av store, tjukke jakker. I tillegg begynner jeg snart å gå tom for måter å kombinere bukser og de varme gensrene mine på. Konklusjon: det må bli sommer snart.

Det er fredag idag, og jeg kunne så inderlig ønske at jeg kunne si; ååh, nå er det endelig helg! Uheldigvis for meg begynner jeg straks på jobb, og jeg skal også jobbe imorgen. Så helgen for meg blir søndag. Søndag er alltid en dag der jeg planlegger å få gjort alt mulig, men som alltid ender opp som en dag der jeg ikke gjør noe som helst. Jeg gleder meg til søndag.

Herlig frokost

Vaniljeyoghurt. Eple. Banan. Kanel. Melk. Namnam.

Antrekk 020212

Genser - H&M. Skjorte - Gina. Bukse - Cubus. Sko - JC.

 

A year gone byDet er vanskelig å tro at det allerede er et år siden jeg sa hadet til mamma på flyplassen med en klump i magen. At jeg hoppet ut i det ukjente og dro til drømmebyen. Byen som først var fremmed, som senere ble mitt andre hjem. Et år siden sommerfuglene gikk berserk i magen, siden jeg gruet og gledet meg om hverandre. Et år siden jeg gjorde det beste jeg noen gang har gjort. Et år siden jeg begynte å skape noen av de viktigste minnene i mitt liv, som jeg kommer til å ta vare på for alltid. Et år siden.

Idag har jeg aller mest lyst til å ligge i sengen min, spise Ben&Jerry's, høre på Empire State of Mind og bare tenke på minnene mine. Det går jo ikke, siden jeg har et liv å leve her hjemme, og det er slettes ikke så verst det, men på en dag som dette, som får meg til å tenke på New York ekstra mye, ja, da har jeg bare lyst å ta en pause fra livet en dag for å være supersentimental og mimre litt. Kan jeg få lov til det?

På toppen av ønskelistenEnn hvor overfladisk og forferdelig det høres ut, så skal jeg ærlig innrømme; jeg er glad i materiell lykke. Jeg vet at denne lykken er kortvarig, ikke vil gjøre livet mitt bedre og at i den store sammenhengen så har den ingenting å si. Men det er så deilig å eie noe fint, som bare i et lite øyeblikk gjør deg glad og lykkelig.

Foto er noe jeg har vært interessert i lenge, og jeg føler det er på tide å oppgradere mitt gamle utslitte 400D til et nytt 7D, hvis jeg skal gjøre alvor av fotografdrømmen min(5D Mark II ville selvfølgelig vært å foretrekke, men det er desverre litt for mye utenfor mitt budsjett). Dette er selvfølgelig førsteprioritet. 

Etter at jeg så Balenciagavesken i levende livet i en butikk her om dagen har jeg ikke klart å få den ut av hodet. Den er så perfekt, og jeg tror virkelig at vi hadde kledd hverandre. Herregud så flott jeg hadde følt meg med den på armen. Selvom jeg syns det er horribelt å bruke så mye penger på en veske, klarer jeg ikke å slutte å tenke på den. Det er en investering, og den skal bli min en gang.HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Blogg
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits