New York - Bokeh

New York må virkelig være den perfekte byen for å teste ut Bokeh-effekten litt. Det er masse lys og biler overalt, og jeg håper på at jeg får til noen skikkelig kule bilder etterhvert!

Outfit 260211Jakke - Bik Bok. Singlet og belte - H&M. Bukse - TopShop. Sko - Urban Outfitters. Veske - Jessica Simpson.

Etter et par dager med litt regn tittet endelig solen fram igjen i New York, og temperaturen har krøpet litt oppover. Selvom det enda er litt kjøling vind ute, merkes det at vi går mot vår, og det er så utrolig herlig! Jeg og Amanda har vært ute og ruslet litt i vårværet idag, sittet på en benk i en park, og spist lunsj på en søt liten cafe. Som vanlig når vi er ute og går i New York's gater, hvor butikkene er overalt, ble det brukt litt penger idag også, men jeg klarte da å begrense meg litt. Flink.

Nå er vi hjemme i leiligheten igjen, og snart må vi hive oss rundt for å få ryddet leiligheten litt. Så blir det kos med fine jenter i kveld, før vi skal ut å kjenne på det fantastiske utelivet her i New York. Jeg elsker det.

Maxi Dress

Føler at alt på H&M er mye billigere her borte, og idag fant jeg denne nydelige kjolen til bare litt over 100-lappen! Har lenge ønsket meg en maxikjole, så når jeg fant denne så billig måtte jeg bare slå til. Den blir kjempefin å ha på deilige sommerdager, som for eksempel når vi skal til Miami!! Turen er bestillt og jeg gleder meg noe helt sinnssykt!

Bestilte også en nydelig kjole fra Asos i går, og gleder meg kjempemye til å få den i posten! Er jo helt genialt å bestille derfra nå som jeg er i USA. Asos har free shipping, og nå slipper jeg jo toll også. Perfekt. Har blitt litt for mye shopping og pengebruk de siste dagene, så nå er det tid for skjerpings! Men jeg er i New York, og fristelsene er overalt, virkelig.

New Bag - AgainVar på lagerutsalget igår igjen. Men ble bare med denne søte og sommerlige vesken fra Jessica Simpson denne gangen, billigbillig!!

Nye innkjøp!

Vi oppdaget et gigantisk lagerutsalg rett borte i street'en her idag, og siden jeg har slitt med ekstreme shoppingabstinenser, ble det et par nye innkjøp. Fikk ALT dette, for bare 500 kr! Helt sykt. Kjole, veske, sko, vest, armbånd og øredobber, amazing!

Nå sitter vi her og prøver å finne tur til Miami i friuken vår! Vanskelig når vi ikke aner hva som er bra beliggenhet.. Men det hadde iallfall vært utrolig gøy om vi fikk bestilt oss en(rimelig) tur! Er klar for Miami-varme altså!! Noen som har noen Miami-erfaringer å komme med? Vil gjerne bo både nærmt stranden og utelivet!

Yellow Cab

Jeg elsker å bare kunne gå ut i gaten, strekke ut armen og se litt stilig ut, for å få tak i en taxi. De er overalt, og trafikken i New York består vel stort sett av disse gule taxiene. Alt jeg opplever og ser her borte, er ting jeg har sett på film og drømt om så utallig mange ganger, og det er så fantastisk å endelig være her! Jeg elsker New York.


PS. Jeg, som alle andre bloggere, blir veldig glad for kommentarer, så det hadde vært veldig koselig om du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Jeg vil jo vite hvem dere som leser bloggen min er!! Er jo dere jeg blogger for, så om det er noe dere vil se mer eller mindre av, er det bare å fyre løs med tilbakemeldinger! :)

Lett lesestoff

Jeg reiste til New York i den tro at jeg skulle studere moteledelse, så plutselig fikk jeg vite at kurset består av 60 timer moteledelse, 60 timer produktutvikling og 120(!) timer økonomi. Jeg reiste også i den tro at jeg skulle ha undervisning på norsk, så plutselig fikk vi amerikanske forelesere og denne lille, nette økonomiboken i fanget. Stilig.

Ikea-utflukt til Brooklyn!

Idag har vi endelig tatt turen til Brooklyn for å slå oss litt løs på IKEA! Hadde en del ting som virkelig var nødvendig å få kjøpt inn til leiligheten, så vi fikk fort brent av $200 der. Nå er alt på stell, og vi har nå en opplyst og fin leilighet, med alle de mest nødvendige tingene! I ti-tiden fikk vi alle et ryddekick, så nå har vi vasket og ryddet litt! Så idag har virkelig vært en effektiv dag; vi har vasket klær, handlet på Ikea, ryddet og vasket. Itillegg var jeg ute og spiste middag med søte Ida som også er i New York for tre måneder. Veldig koselig!

Fin båttur fra Manhattan til IKEA i Brooklyn


IKEA! ♥Totalforandring av soverommet til Yvonne og Silje! Klesstativ til $10 og IKEA-lampe til $8 gjorde virkelig susen! Nå er det nesten så jeg gleder meg til vi skal bytte rom halvveis i oppholdet. Nesten.

Last Night//Vi har det så gøy her borte. Kan jeg bare få være her for alltid?

Couture Fashion Week

Bildene er tatt med iPhone, så derfor er ikke kvaliteten helt toppers akkurat, men speilrefleksen ble for uhamslig å ha med.

50 elever ved Gateway har fått muligheten til å jobbe frivillig på Couture Fashion Week som holdes på Waldorf Astoria Hotel i helgen. Hotellet er helt nydelig, med helt fantastisk interiør. Jeg, Amanda og Yvonne er blant de 50 heldige som fikk være med! Vi har fått jobbe frontstage alle sammen, så har fått med oss alle showene så langt, og kjolene er jo bare helt fantastiske! Jeg og Yvonne dro videre til afterpartyet i går, og det var supergøy og vi hadde en kongekveld! Nå skal vi snart ha arbeidsdag nr to, før det atter en gang blir afterparty med gratis mat og drikke, og mange festlige mennesker! Gøygøygøy.

Outfit 170211

Jakke - Levi's. Topp - Bik Bok. Veske - Banana Republic. Sko - Converse. Solbriller - Lindex.

Idag har det vært skikkelig deilig vårvær her i New York! Det var superdeilig å dra fram litt vårklær, helt uten å fryse! Jeg og Amanda har hatt oss en tur oppover 5th Avenue idag, for å gå innom den store Apple-butikken som ligger der. Den var helt fantastisk, med kjempemasse folk og ansatte! Utrolig effektiv og stilig butikk!

I kveld skal vi prøve å snike oss inn på en av de siste Fahionweek visningene, ønsk oss lykke til! :)

Times Square

Nye negler! Er mye billigere her borte, og bortsett fra at de er litt for lange, så er jeg superfornøyd!!

Yvonne og meg på Times Square.

Vi ble spurt om vi ikke kunne hjelpe til med å løfte opp et hjerte midt på Times Square, et slags kunstverk visst nok. Så plutselig stod vi der da, med et hjerte i luften mens vi gikk rundt og rundt midt på Times Square! Det var helt superpinglig og vi holdt på å le oss ihjel. Og når vi var ferdig med å gå rundt og rundt, måtte vi hoppe. Herregud.

Søt Sykkel

//Forlatt sykkel i Chinatown.

New BagTrengte en ny veske til å bruke på skolen, siden jeg må ha med data og bøker, noe jeg ikke hadde plass til i den gamle vesken min. Fant denne fine vesken i skinn på Banana Republic, så den måtte bare bli med meg hjem!

Converse - All Star

Her borte kan man få kjøpt Converse sko til halve prisen av hjemme i Norge, og det er fantastisk! Har store planer om å hamstre før jeg drar herfra, men foreløpig har det bare blitt med disse to. Gleder meg til det blir litt varmere i været så kan jeg få begynne å bruke dem!

Ble ikke noe blogging igår, siden vi hadde ganske så tett program. Dagen begynte med skole før vi dro videre til SoHo for å møte hun vi har leid leiligheten av for å få ordet med leiekontrakten. Vi gikk rundt og ventet på henne i halvannen time(vi hadde en avtale), før hun ringte og sa at hun ikke hadde mulighet til å møte oss likevel. Så vendte vi tilbake til leiligheten med hendene fulle av poser, men ingen leiekontrakt..

Siden vi ikke har vaskemaskin i leiligheten hadde vi vårt første besøk på et amerikansk vaskeri, og at amerikanerne gidder. Brukte godt over halvannen time der borte, og klærne vi hadde hatt i tørketrommelen ble ikke ordentlig tørre engang, så nå har vi dekortert leiligheten med handkler, klær og diverse. Det henger på alle dører, stoler og knagger!

Vi hadde oss en tur på byen om kvelden, og hvis du tror det er overcrowded på byn hjemme i Norge, ja da skal du ta deg en tur til New York. Det var omtrent ikke mulig å bevege seg, og det var heller ingen hensikt i å anstrenge seg for å stå på beina fordi alle menneskene rundt deg holdt deg oppe uansett. Jeg og Silje dro hjem før de andre og endte opp med å stå i lobbyen og snakke med dørmannen vår i et par timer, til de andre kom hjem. Innholdsrik kveld med høy musikk, promille, masse folk, lange taxiturer og litt drama på slutten!

Nå er vi noe redusert og ligger på sofaen som noen slakt og ser på jentefilmer på tv. Må prøve å komme oss litt ut i butikker eller noe om en liten stund, før vi skal på fest med Gateway folk i kveld!

Amour

Min nye søte topp fra Urban Outfitters. Man, jeg elsker den butikken.

New Shoes

//Urban Outfitters

Moteledelse

Idag har vi hatt vår første odentlige forelesning i Moteledelse, og det var kjempespennende! Vi har hatt litt motehistorie, og om hvordan moten har utviklet seg gjennom de siste århundrene. Veldig interessant å lære om, og det er første gang på skolen noensinne at jeg har notert med stor entusiasme underveis i timen, fordi jeg faktisk har hatt lyst å notere. Så jeg gleder meg virkelig til å fortsette med dette faget!

På slutten av timen fikk vi besøk av den norske modellen Iselin Steiro, som har gjort det stort i utlandet. Hun har vært modell for bl.a. Versace, Gucci, franske og italienske Vouge osv., så det var kjempespennende å høre på hva hun hadde å fortelle!Iselin Steiro.

Etter skolen dro vi på en aldri så liten shoppingrunde, gøygøygøy! Fikk kjøpt meg et par fine sko og en søt topp på Urban Outfitters (for en fantastisk butikk) og en jakke på Zara(som alle de andre lo av). Skal prøve å få tatt bilde av det imorgen, så jeg får vist dere det!

Starbucks

Jeg tror jeg må lære meg å like kaffe, slik at jeg kan vandre gjennom gatene med en søt og fin Starbucks kopp i hånden.

Happy BirthdayVi feirer bursdag her på Casa i kveld. Silje blir dessverre 20, og ikke 21, så idag har det blitt take away, kake og Gossip Girl hjemme i leiligheten! Kos. Syk, syk, syk kake. Kaloribombe til tusen. That's  the way I like it.

Nyttårsparade i ChinatownIdag har kineserne feiret nyttår i Chinatown, så da måtte vi ta oss en tur for å se på den store paraden! Dette var noe helt annet enn 17. mai-toget hjemme for å si det sånn. Masse farger, konfetti, drager og ballonger. Med andre ord en drøm for en fotoglad person som meg! Men vi stod litt sånn midt inni folkemengden, og dragene fløy forbi oss i stor fart, så det var ikke så lett å få tatt så veldig gode bilder dessverre.. Men noen blinkskudd ble det! Var veldig kult å få oppleve Chinatown også! Masse jalla-boder med flotte "designer"vesker og masse kinesiske skilt overalt, til og med Mc'donalds-skiltet hadde kinesisk teksting på seg! Så ja, føler igrunn at jeg har hatt meg en liten tur i Kina idag!

Imorgen/idag(altså mandag) er det første skoledag, så det kan bli spennende! Er bare litt info og registrering første dagen, før studiene blir sparket skikkelig igang på tirsdag. Vår første skoledag skal faktisk være på Harvard Club her i NY! Her er det dresskode, Business Casual, så hva jeg skal gå med aner jeg virkelig ikke. Men tror det kan bli en kul første skoledag!

Outfit 050211

Skjorte og shorts fra TopShop.


Me and my roommates! :)

Rebusløp på Manhattan

Idag har vi hatt rebusløp rundt omkring på Manhattan. Rebusløpet passet meg egentlig veldig bra, siden oppgavene var at vi skulle ta fine og kreative bilder på stedene vi besøkte! Det eneste som var dumt var at idag har det vært surt og kaldt og så har det i tillegg regnet, noe som gjorde at det ikke ble så veldig mange timene vi vandret rundt på Manhattan. Men vi fikk nå sett litt, og tatt noen gode bilder! Når vi var ferdig ble det lunsj på Sjømannskirken, en norsk kirke som ligger her i New York. Da ble det vafler og grøt, kjempegodt! Etterpå der igjen ble det en aldri så liten shoppingrunde, og jeg fikk kjøpt meg et par plagg på Top Shop!

Nå må jeg snart hoppe i dusjen for å gjøre meg klar til kveldens fellesmiddag. Gateway and the City. Hehe, flaut. Anyways, vi skal iallfall få pyntet oss litt og tatt på noen høye hæler! Jeg føler meg ikke helt i form, hodet banker, halsen er sår og nesen er tett, så vet ikke hvor mye festligheter det blir på meg i kveld dessverre.. Men vi skal iallfall kose oss med en god middag!

Noen av bildene fra rebusløpet:

Pose som hippier i Central Park.

Kose med en hest!

Late som man er Carrie fra SATC som faller ut i vannet ved the Boat House.

Pose som modeller utenfor Gucci.Ta bilde utenfor Jimmy Choo.

Forever 21 - Basics

Har hatt min første shoppingrunde på Forever 21, og for en syk, syk, syk butikk! Fire etasjer med klær, klær, klær og masse sko og dill dall! Har begrenset meg veldig nå i begynnelsen, og har bestemt meg for å bare kjøpe helt nødvendige ting akkurat nå, før jeg har fått sett meg skikkelig rundt! Flink. Så til nå har jeg bare kjøpt denne deilige genseren, og den kjempesøte hårbørsten. Når jeg kom bort hit og pakket ut, så jeg at jeg bare hadde tatt med meg sånn to gensre, så en ny en var absolutt nødvendig, med tanke på at temperaturene er skremmende lave!  Og hårbørsten ble også lagt igjen hjemme, så da klarte jeg ikke gå fra denne søte på Forever 21.

Sightseeing and Ice Skating

Times Square by night.

Fikk de beste plassene i sightseeing bussen, oppe og helt framme! Fikk sett mye!Ice Skating i Bryant Park! Kjempekoselig, men også veldig kaldt og folksomt.

Vi koser oss masse her borte, men døgnrytmen min er fremdeles ikke helt på plass, så er veldig mye trøtt desverre. Men det blir nok bare bedre for hver dag som går! Sitter i leiligheten nå, og har spist take-away fra en italiensk restaurant, kjempegodt! Har vært en lang dag, med litt shopping, infomøte, sightseeing over hele Manhattan og skøyter i Bryant Park. Fikk sett utrolig mye på sightseeing-turen, og det er helt sykt hvor stort det er her borte! Er så masse jeg har lyst å gjøre, men foreløpig aner jeg ikke hvor noe ligger eller hvor jeg skal begynne i det hele tatt. Det kommer seg nok etter hvert når vi blir flinkere å orientere oss, og ikke minst lærer oss å bruke subway'en. Foreløpig har det bare blitt taxi, det er jo så enkelt!

Blir ikke så mye outfitbilder og sånn foreløpig dessverre, det er jo så kaldt her borte! Og outfitbilder i den store pelskåpen min hver dag, er vel ikke akkurat det dere har mest lyst å se? Gleder meg masse til det blir litt varmere i luften, det blir med en gang så mye lettere å kle seg!

Håper dere har det fint hjemme alle sammen! ♥

Leiligheten vår

Stor og god sofa!

Kjøkken.

Søte New York-grytekluter!

Meg og Amanda sitt soverom! Sengen er fantastisk!

Ooog så var det soverommet til Silje og Yvonne. Hehe, ikke helt rettferdig fordelt. Tenkte vi skulle bytte rom halvveis i oppholdet!

Har to sånne bad, kjempefine!

Så, her skal vi altså bo i 4 måneder! Vi er kjempefornøyde, selvom det selvfølgelig finnes noen småting som ikke er helt opptimalt, men sånn vil det alltid være. Tenkte vi skulle ta oss en tur på IKEA, eller noe lignende, for å se etter litt søte pynteting, som kanskje kan gjøre leiligheten litt mer hjemmekoselig! Ellers tror jeg vi skal ha det kjempefint her i disse månedene!

Nå skal vi snart dra avgårde til Times Square for å vandre litt rundt, se litt i butikker og sånn, før vi skal møte de andre studentene, så skal vi stå på skøyter og drikke kakao, noe som helt sikkert blir kjempekoselig! Så skal vi også på en guidet busstur rundt på Manhattan, det blir bra! Er kjempekaldt her borte, så nå er det bare å kle på seg! Heldigvis er det iallfall sol!

First day in NYC

Da har vi hatt vår første dag i New York! Alt er kjempestort her borte, og jeg er overveldet. Butikkene er gigantiske, utvalget av varer er, ja, overveldende. Vi har vært på infomøte med alle de andre studentene, og fått mye informasjon om diverse ting vi kan foreta oss på fritiden her borte, og det er uendelig med muligheter. Jeg gleder meg så sykt mye til alt jeg skal få oppleve, og jeg setter så utrolig stor pris på dette!

Alt er litt forvirrende nå i starten, med å finne ut av hvor ting ligger, hvilke matvarer som er gode eller dårlige, hvor vi skal få tak i en amerikansk mobiltelefon og hvordan vi skal ordne med spleising på matvarer og andre ting til leiligheten. Så dagen har egentlig gått med på vandring både hit og dit på Times Square og innkjøp av mat og såpe, shampo, grytekluter osv. Nå er vi tilbake i leiligheten, og holder på med middag, utpakking og diverse.PS! Søte Kristin har vært så snill å anbefale bloggen min her. Kjempehyggelig! De siste dagene har jeg fått mange nye prenumenanter, og statistikken har steget. Det er kjempegøy, og jeg setter utrolig stor pris på at dere vil følge, lese og kommentere bloggen min! Tusen takk :)

In New York City, finally

Etter en nesten 30 timers lang reise, er vi endelig framme i leiligheten i New York. Jeg har aldri vært så trøtt, sliten og kvalm i mitt liv, men hey, jeg er i New York! Vi skulle ha en kort mellomlanding i London, noe som ble til 7 timers venting istede. De første 4 timene satt vi om bord i flyet, før vi fikk beskjed om at vi måtte gå inn igjen på flyplassen fordi det var ikke forsvarlig å fly med flyet fordi det var noe galt. Mer venting på flyplassen, før vi fikk et nytt fly, og kom oss av gårde når vi egentlig skulle vært framme. Men nå er vi i leiligheten, og vi er kjempefornøyd!! Blir ingen bilder idag, det er jeg altfor trøtt til, så det får vente til imorgen!

NATTA!Reiseklar; Outfit 010211Bukse og topp - Cubus. Hatt - Bik Bok. Boots - Din Sko. Skjerf - Strikket av mormor.

Kofferten er pakket, veid, og godkjent. Holder meg akkurat under grensen, med 20 kg i kofferten og 10 kg i håndbaggasje. Tror jeg må ha et par ekstra kofferter når jeg skal hjem igjen gitt. Nå er det ikke mange timene til jeg sitter på flyet til Oslo, og heller ikke så veldig mange timene før flyet går videre til New York i morgen tidlig. Sommerfuglene går berserk i magen!

Vet ikke hvor mye blogging det blir senere i dag, eller imorgen, siden det kommer til å bli en lang og tung reise, og alt er nok superspennende når jeg kommer fram! Men så snart det byr seg en anledning skal dere få full oppdatering.


Håper dere vil følge meg mens jeg storkoser meg I New York City.

bloglovinHANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits