JANUARTenkte kanskje jeg skulle begynne å lage et lite oppsummeringsinnlegg med månedens antrekk i slutten av månenden. Så, her er et lite tilbakeblikk på januar. Januar har vært kaldt, mørkt, glatt og vått, så så veldig mange bilder har det ikke blitt. Jeg gleder meg til lysere tider, lettere klær og varmere vær. Imorgen begynner februar, og vi er heldigvis et lite skritt nærmere sommermånedene. Tipper jeg ikke er den eneste som håper på at tiden skal gå fort?

Forresten så fikk jeg spørsmål i går om hvilket kamera jeg bruker, så jeg tenkte jeg bare kunne svare på det her, hvis det er flere som lurer. Jeg bruker Canon 400D og drømmer stort om å oppgradere til 60D eller 7D veldig snart. I tillegg bruker jeg som oftest Canon 50mm F1,4 objektivet mitt. Har også en Sigma 18-200mm, men den bruker jeg ikke så veldig ofte. Bare å spørre om det er noe annet dere lurer på!

Good GirlSkjorte - Gina. Genser - H&M. Bukse - Cubus.

Da var det på tide å komme seg på skolen. Helt ok å begynne kl 12 på mandager! Er dere klar for en ny uke?

Sunny DaySolbriller - Beacon's Closet. Jakke - Monki. Genser - H&M. Clutch - Gina. Sko - Jeffrey Campbell(Lita)

Å, så herlig med litt sol!  Jeg måtte bytte til den svarte buksen min før jeg gikk, siden jeg innså at det kom til å bli for kaldt å gå med skinnjakke og jeg derfor måtte ty til boblejakken fra Monki. Og grå jakke, til grå bukse? Nei, det gikk ikke. Uansett, har hatt en kjempekoselig dag i byn, hvor det faktisk var mulig å sitte på en benk i solen uten å fryse seg ihjel. Nå er jeg hjemme igjen, og må straks gjøre meg klar til kveldens festligheter. Kos.

Sneak Peak

Nå drar jeg straks inn til byen med Helene. Dette er det jeg skal ha på meg i dag, i det nydelige solskinnet som er utenfor! Viser antrekket på senere :) Ha en fin lørdag!

Details from today

Skinnjakke - Diesel. Genser - Risøe. Boots - Steve Madden.

Til tross for at jeg hadde fri fra skolen idag, var jeg likevel å finne på HiB i et par timer idag for å få gjort ferdig innleveringene mine. Jeg har vel strengt tatt ikke åpnet bøkene mine før for et par dager siden, så da har man gjerne litt å ta igjen. Men er det helg. Har jobbet to helger på rad nå, så det skal bli herlig med en fri-lørdag imorgen! Da blir det byen med beste Helene, i det herlige solskinnet som er meldt. Jeg gleder meg.

Har forresten også vært hos frisøren idag(altså etter disse bildene ble tatt). Planen var å gå gjennom en revlolusjonerende forandring, men det ble med farging av etterveksten, og et par nesten usynlige striper. Dog, jeg ble veldig fornøyd, og føler meg hakket mer fresh. Legger ut bilder imorgen, men kan ikke love at forskjellen blir så veldig tydlig.

Ha en god helg mine søte små, og takk for at dere tar turen innom meg 

New InNytt skjørt fra Asos.

Favoritter

Jeg får aldri nok.

I Keep On Dreaming

Dere har sett bildene før, men det får så være.

Det går ikke en dag forbi uten at jeg drømmer om sommer, varme og lette klær. Jeg er så sliten av å være kald, av å pakke meg inn og gjemme klærne mine under store vinterkåper, av at det blir mørkt klokken fem, og av å tenke på hvor mange måneder det gjenstår med kulde, før jeg igjen skal få kjenne litt varme og sol på kroppen. Det er ikke mye til sommer man får i Bergen, eller Norge generelt, så jeg håper jeg kan få til en ferie til varmere strøk i et par uker. Om bare pengene strekker til.

Hva drømmer du om?

Cute socks


Bestilte disse søte sokkene fra Asos for litt siden, og de passer perfekt sammen med mine nye røde Jeffrey Campbell's. 

Outfit 220112Bukse - Gina. Skjorte - Monki. Genser - H&M. Boots - Steve Madden.

Red LeatherGjorde et skikkelig kupp på Cubus på fredag, hvor jeg fant denne herlige skinnbuksen for bare hundrelappen! 

I'm back. Jeg flyttet inn til en venninne i noen dager, og var uten internett på mac'en min. I tillegg har de siste dagene gått i ett med skole, jobbing, sosialisering og bursdagsfeiring i går. Etter skolen begynte igjen har jeg bare lekt meg, vært med vennene mine, sett på serier, festet, spist junkfood og ikke åpnet en eneste skolebok. Men dere, nå er det dønn på tide å gjøre noe med dette livet mitt. Bli skoleflink igjen, komme meg på trening, bytte ut cola med melk, men fremdeles feste litt. 

Fantastiske dager i Hemsedal

//Bilder - Instagram//

Da er jeg hjemme igjen, etter noen herlige, men syke, dager på Vinterlekene i Hemsedal. Stemmen min er nesten ikke tilstedeværende lenger, jeg har sovet ca. tre timer hver natt i tre netter, festet hardt og nå vil jeg si at jeg er over snittet utslitt, og rimlig uklar for skole klokken åtte imorgen tidlig.

Waiting for summer

Hyttetur med Maia i August.

Nå kan det godt bli sommer igjen.

This is what I dream about

 //Bilder weheartit.com - Tekst av meg//

Vinterlekene 2012

I de neste dagene skal jeg se slik ut.

Imorgen bærer det avgårde på Vinterlekene 2012 i Hemsedal med Høyskolen i Bergen. Ski, alkohol, fine mennesker og en hel del festing, jeg gleder meg. Har hørt mye bra og crazy om tilstandene der oppe, så dette kan ikke bli annet enn bra! 

Fredagskos

Min søte Anette hadde fått seg en herlig ny pelsjakke fra Asos, som jeg bare forelsket meg helt i. Nydelig. Jeg for min del har gått til innkjøp av en jakke fra Monki som jeg liker å kalle stygg-kul. Litt sånn ubestemmelig. Men for 150 kr på salg; helt ok.

Møtte igjen mine søte NY-venner idag, for å spise god middag og ta en liten drink i Bergen Sentrum. Det var kjempekoselig, og absolutt noe vi burde gjøre oftere! Herlig å være med en gjeng som elsker å snakke om NY like mye som meg, for jeg kan nemlig snakke om NY sånn ca. konstant.

 

Barry MFikk pakke i posten i går fra Coverbrands, med ny neglelakk og leppestift! Neglelakken er virkelig helt fantastisk, og det er sant som de sier; det holder med bare ett strøk. Kjempefornøyd! Leppestiften var litt mørkere og brunere enn jeg hadde tenkt, hadde håpet på en litt med skarp rødfarge, men den var veldig fin likevel, og veldig lett å påføre!

Leather

Genser - H&M. Skjørt - Gina. Skinnjakke - Diesel. Boots - Steve Madden. Skjerf - Cubus.

Når jeg skulle ta bilder i dag(siden jeg for en gangs skyld var hjemme før det ble mørkt), skulle det selvfølgelig bli snøstorm. Jeg ser litt skummel ut på bildene ser jeg i etterkant, men jeg måtte liksom konsentrere meg for å ikke blåse vekk, og om å holde håret vekke fra ansiktet. Uansett. Fikk endelig brukt den nye skinnjakken min i dag, og jeg elsker den. De nye bootsene fra Steve Madden har også rukket å bli favoritter. Materiell lykke 

Yesterday

Skjørt - Monki. T-skjorte - Gina. Smykke - Kappahl. Klokke - Michael Kors.

Siden idag var en fridag fra skolen, slo jeg til med en kveld på byen i går sammen med masse fine mennesker. Møtte igjen noen av mine gamle venner fra videregående, og noen nye venner fra Høyskolen. Hadde en fantastisk kveld med mye morro, vin og dans. Selvom en tur på byen ikke nødvendigvis var det lureste i forhold til at jeg trenger å snu døgnet mitt, var det så absolutt verdt det. Snu døgnet kan jeg gjøre en annen gang.

Instagram

New Favorite Pair Of ShoesJeffrey Campbell. Amazing.

Ben & Jerry's

Stort nærmere himmelen kommer man ikke..

Mitt 2011

Jeg er litt sent ute, men bedre sent enn aldri. JANUAR. Forberedelsene til avreise står i kø. Jeg kobler ut hjernen litt på fjellet med familien; står på ski, spiller kort, leser og trekker inn litt ordentlig norsk fjelluft før jeg setter kursen mot storbyen. Vel hjemme igjen er det pakking, avskjedsfest og masse, masse klemmer som står for tur. 

FEBRUAR. Det er på tide å hoppe ut i det ukjente. Jeg sier hadet til mamma og resten av familien og vennene mine, for å sette kursen mot New York. Lite vet jeg enda om hvor forelsket jeg skal bli i den fantastiske byen. De første dagene i storbyen gir store inntrykk; jeg er overveldet og forstår ikke helt hva jeg har begitt meg ut på. Vi bruker tid på å bli kjent med hverandre og byen, vandrer gatelangs i timesvis og bare lar alle inntrykkene sige inn. Etterhvert som ukene går får vi litt mer oversikt over byen og det nye livet vårt. 

MARS. I mars skjer det mye, og måneden fortjener dobbelt opp med bilder. Vi begynner å føle oss hjemme i byen vår, og det blir tid for å utforske andre deler av USA. Skolen arrangerer dagstur til Washington DC, og vi får sett The White House, Lincoln Memorial og mange andre monumenter. Så er det tid for Spring Break, og vi setter kursen mot Miami South Beach. Vi har noen herlige dager i solskinn, på nydelige strender. Vi blir både fregnete og røde, og koser oss massivt. Litt trist å forlate varmen, men ikke like trist når man drar hjem til New York.

APRIL. Det begynner å bli varmere i luften, og sommerklærne tas i bruk. Vi drar på Mets game i Queens, musikal på Broadway, og tar turen over Brooklyn Bridge for første gang. En dag eller to blir også tilbragt i Central Park. Samtidig som vi koser oss masse, innser vi at eksamen nærmer seg, og at det kanskje kunne vært en ide å åpne bøkene.

MAI. Vi går inn i vår siste måned i New York, og første halvdel er preget av eksamen. Innimellom stresset får vi imidlertidig feiret 17. Mai, både med party på Brunch og med kos i Sjømannskirken. Eksamenene blir unnagjort, og det gjenstår elleve stusslige dager i verdens beste by. Empire State building, Cooney Island, Central Park, Met Museum, Highline Park, festing og shopping er bare noen av tingene som står på planen de siste dagene. Været er nydelig, byen er nydelig, menneskene er nydelige, og det er ingen av oss som har så veldig lyst å reise hjem. Kanskje litt, bare. Vi er noe triste da vi setter oss på flyet, og en liten tåre felles når vi kaster et siste blikk på byen vår, mens vi alle planlegger når det passer best å reise tilbake på ferie.

JUNI. Jeg skal ikke lyge å si at det ikke var deilig å gå ned trappene på Flesland, for å bli tatt i mot med masse klemmer av mamma og mine beste venninner, for det var det. Tiden har stått stille mens jeg har vært borte, og hjemme er stort sett alt som det alltid har vært. Jeg bruker tid på vennene mine, drar på hyttetur med min gode Helene, fotograferer min søte fetter og feirer bryllup på Voss. Det er godt å være hjemme, men etterhvert merker jeg at savnet etter New York kommer snikende. 

JULI. Det regner. Mye. Likevel kommer solen og sier hei i noen få dager, og når jeg ikke jobber prøver jeg å utnytte det så mye som mulig. 22. juli inntreffer og vi blir alle litt målløse. Jeg er stolt over å være norsk, og over hvor fint landet mitt takler en slik ufattelig tragedie.

AUGUST. De siste dagene med sommerferie blir igjen tilbrakt på hytten, denne gangen med Maia. Vi koser oss med fotoshoot, god mat og vin. Plutselig er det på tide å innta skolebenken igjen, og jeg blir økonomistudent ved Høyskolen i Bergen. Det er fadderuke, med festing, barhopping som pirat, fine mennesker og enda litt mer festing. Savnet etter New York lusker fremdeles i bakhodet, og plutselig har jeg bestilt flybilletter til juleferien. Deilig.

SEPTEMBER. Høsten står for tur, og jeg gjør ikke stort annet enn å ta outfitbilder til bloggen, og å være på skolen. Livet er sånn rimelig forutsigbart og en smule kjedelig.

OKTOBER. For fjerde gang setter jeg kursen mot hytten på Hallingskarvet, og denne gangen har jeg med meg en fin gjeng fra skolen. Vi spiser masse, drikker mer og koser oss i hverandres selskap. Jeg går også modell for Fashionlove og Scabal på jentekvelden Fab&Fearless som arrangeres av studenter ved HiB.

NOVEMBER. Eksamen nærmer seg med stormskritt, og skolen tar mye tid. Innimellom finner jeg andre ting å gjøre, som for eksempel å vandre rundt i huset med kamera eller å drømme meg litt bort i Streetstyle magasinet. Mot slutten av måneden går jeg inn i en slags zoombie-tilværelse hvor alt jeg gjør er å sove, spise og være på skolen. DESEMBER. Eksamen, eksamen, eksamen og så til slutt eksamen. Dette legger en aldri så liten brems på juleforberedelser og julestemning, og alle julegavene blir handlet på én dag bare noen få dager før julekvelden. Juleaften blir feiret med masse familie, herlig pinnekjøtt og masse fine gaver. Første juledag setter jeg meg på flyet tilbake til byen min, og det blir et herlig gjensyn. Jeg har ni herlige dager i New York, før jeg vender tilbake til Norge for å ta fatt på et nytt år. 

New York State Of Mind

Jeg tok nesten ingen bilder i New York denne gangen. Dårlig. Men uansett var det helt herlig å se byen min igjen, og jeg merker at det ikke blir lenge før jeg må tilbake. 

Break

So, here I go again. Litt lenger pause enn jeg hadde tenkt. Siden sist har jeg hatt fire eksamener, feiret jul med familien, hatt ni fantastiske dager i New York, brukt opp pengene mine, feiret nyttåsaften med utsikt til Empire State Building, nok engang forlatt byen jeg elsker, ødelagt foten min, skulket skolen i to dager og spilt Yatzy på iPad'en min. Ja, og så begynte jeg på motivasjonsbrevet mitt idag, for å søke på skole i London og New York. Jeg aner ikke hva jeg skal velge, så jeg satser på at jeg bare kommer inn på en av dem, slik at jeg slipper å ta den avgjørelsen selv. 

Er dere her enda?HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Blogg
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits