Right nowJeg reiser imorgen jeg. Altså, imorgen, liksom. Folk sier hadet til meg, at jeg må kose meg, ha the time of mye life. Jeg har hatt min siste dag på jobben. Pakket kofferten sånn halvveis. Og alt jeg klarer å tenke er HÆ? Altså, det har på ingen måte gått opp for meg, og det er nesten så jeg ikke skjønner hvorfor folk sier hadet. Jeg skal da ikke noe sted? Eller? Hjelp. Jo, jeg skal jo det. Jeg skal jo til New York, bo på Manhattan. Kjedelig! Nå er det bare litt småting som må ordnes før avreise. Papirer, papirer, hadet-klemmer, pakking, litt mer papirer, og litt mer klemmer.

Avskjedsfest

Noen bilder fra familiebesøket på formiddagen i går. Med kaker, boller, varm kaffe og familie. Veldig koselig, og en flott måte å få sagt hadet til allesammen på, selvom jeg ikke akkurat skal være vekke så veldig lenge da. Så ja, veldig koselig.

Når alle de besøkende familiemedlemmene hadde fått hver sin hadet-klem, og funnet veien ut døren, var det bare å begynne å gjøre klart til besøk nummer to. Det ble gode venner, vin, musikk og biff stroganof. Kjempekjekt og fint å få samlet alle en siste gang før avreise. Etterpå tok vi oss en tur på byen.Var også kjekt, men utrolig overcrowded, noe som resulterte i at vi endte på mc'en litt for tidlig! Men alt i alt en veldig vellykket dag og kveld :)
Fotokonkurranse

Melder meg på en fotokonkurranse her, sånn på gøy! Konkurransen går ut på å publisere et par-tre bilder som du selv blir inspirert av, og som du tror kan inspirere andre. Så ja, meld dere på her om dere vil være med.

Dette er iallfall mitt bidrag:Outfit 290111Topp - Cubus. Bukse - Lene-V.

Nå er det ikke mange dagene til jeg reiser, så idag blir det besøk stort sett hele dagen. Nå på formiddagen blir det familie, og i kveld blir det en liten samling med venner her hjemme. Dette blir antrekket for familiebesøket, men hva jeg skal gå med i kveld, deeet aner jeg ikke! Nei, nå må jeg ha meg en tur på butikken før gjestene begynner å renne inn. Stramt tidsskjema.

Ha en fin dag :)

It's all about me

Et par bilder til fra photoshooten utendørs i går. Var heldig og fikk den fantastisk flinke kjæresten min til å ta bilder, og han er kjempestolt og overbevist om at han er verdens beste fotograf. Så skal det sies at jeg stilte inn kamera og kommanderte han rundt med vinkler, utsnitt og det ene med det andre. Jeg er en vanskelig "modell" gitt. Kunne egentlig ønske jeg kunne stå både foran og bak kamera på en og samme tid. Så hadde det blitt akkurat slik som jeg vil ha det. Perfeksjonist. Men kjæresten min er flink han, bare han hører på meg :) hihi.

DetailsJeg er så glad i slike detalj-bilder, og det er nok sikkert derfor det finnes litt for mange slike bilder her på bloggen. Men jeg elsker detaljer, og det kan gjøre så utrolig mye med et antrekk. Noen fine ringer, stilige armbånd eller et herlig skjerf kan gjøre underverker for et enkelt antrekk. It's all about the details.

Liker du å bruke mye accessories?

Outfit 270111Bukse og cardigan - Bik Bok. Singlet - H&M. Sko - Din sko.

Endelig en dag uten regn! Og da ble det selvfølgelig noen skikkelige outfit bilder tatt ute i dagslys. Har lagt merke til at det er litt lenger lyst ute nå også, og nå blir det faktisk ikke mørkt før kl er 17! Sick. Så ja, vi går mot lysere tider, heldigvis for det. Har hatt en fridag idag, noe som resulterte i en ganske så sen morgen med min kjære. Senere på dagen tok vi en tur til byen, hvor det ble pizza på Peppes og Varg Veum på kino! Nå er vi hjemme igjen, med en ny sesong Dexter som venter på oss! Eller, den venter igrunn på meg siden jeg blogger, så må jeg slutte av her.

Sneiks.

Hekta på ugle-accessories!

Herregud, se vekk i fra de forferdelige neglene mine. Krise. De skal fikses.

Altså, det å innføre shoppingforbud til meg selv når jeg hadde ca 9 timer å slå ihjel i Oslo, er jo totalt nyttesløst. Jeg har blitt helt gal etter ugler, så øredobbene fra Gina, kunne jeg ikke forlate. Og på H&M fant jeg endelig en uglering, som jeg har lett etter i sikkert et år, minst. Så ja, den måtte jo nesten bli med meg hjem. Og så har jeg sett at en del bloggere har skaffet seg denne Love-ringen fra Gina og jeg måtte bare ha den jeg også, for den er fantastisk, og jeg er håpløs. Måtte ha noen nye sko til å reise i når jeg skal til NY også, så etter mye leting fant jeg noen på Din Sko, men de får dere se senere.

Flere som er glad i ugler?

Info om New York turen min

Jeg fikk et spørsmål om jeg ikke kunne poste et innlegg om New York turen min, noe jeg selvfølgelig kan gjøre!

Om bare en liten uke, nærmere bestemt 2. februar, reiser jeg til New York med Gateway College for å studere markedsføring og moteledelse i NYC, i nesten fire måneder. Jeg gleder meg utrolig mye, men veien fram mot avreise har vært lang og stressende.Som jeg har nevnt tidligere, fikk jeg inntrykk av at Gateway skulle ordne det meste for meg når jeg bestemte meg for å studere hos dem. Jeg fikk beskjed om at leilighet, flybilletter, visum, papirer, bortimot alt, det skulle Gateway ta seg av. Vel, de har jo hjulpet meg på vei, men at de har ordnet alt? Det kan du bare glemme.

På en måte er jeg glad for at det er mye jeg har måtte ordne selv, fordi jeg har lært utrolig mye av det, men på den andre siden hadde alt vært lettere dersom Gateway hadde ordnet mer. Uansett, det største problemet har nok vært visum, og leiligheten.

Jeg kan begynne med leiligheten. Det første du skal vite er at å bo i New York, det er på ingen måte billig. På Gateway sine sider står at du må beregne rundt 20-25 000 på leilighet. Dette er helt feil, ettersom jeg må bruke rundt 40 000 kr. Vi er fire jenter som skal bo sammen og i utgangspunktet skulle vi bo i luksus på Silver Towers. Prisene var høye, men vi tenkte som så at det ville være verdt det. Hallo? Luksusleilighet, svømmebasseng, solterrasse, treningssenter, og generelt luksus. Vel, dette var før Silver Towers valgte å øke leien pr. elev med 3000 kr i måneden, og plutselig måtte vi ut med svimlende 11 500 kr i måneden pr. person, for en liten leilighet med to små soverom, stue/kjøkken og ett bad. Vi begynte umiddelbart å se oss om etter en leilighet til en litt rimligere pris. Og her var det ikke mye hjelp å fa av Gateway. De opplyste om andre selskaper vi kunne leie leigheter av, men det var det. Så begynte sirkuset med mailer i øst og vest, misforståelser, forsinkelser og masse stress. Til slutt var alle leilighetene vi hadde sett på i Soho utleid, og vi måtte ta en leilighet i Chelsea. Hvordan beliggenheten er her aner jeg ikke, men det vil vise seg når vi kommer frem. Så ja, hvis du skal bo i New York; vær ute i god tid. Det som også er med leiligheten, er at her skal alt av leie betales på en gang, før du ankommer. Så det er med andre ord en god ide og spare opp mye penger på forhånd.


Så var det visumprosessen. Makan til regler det finnes for å få sette så mye som en liten tå inn i USA. Her har det vært papirer, kontoutskrifter, kopi av pass, vitnemål, titalls sider med unødvendige spørsmål, intervju, utgifter og en hel dose stress. Det hele har jo vært veldig usikkert hele tiden, og noen ganger har NY-turen hengt i en tynn tråd nettopp på grunn av visumet, som det tydeligvis er veldig vanskelig for amerikanerne å dele ut. Men her skal Gateway ha litt skryt. For her har de virkelig stått på for at studieturen vår skulle kunne gjennomføres. Selv om det har blitt mye frem og tilbake med søknader og diverse, har de klart å ordne det på ett eller annet vis. 

Jeg tror at å reise til andre steder med Gateway, enn akkurat til New York, kan være litt enklere, og ikke minst billigere. Gateway opplyser selv om at New York er det dyreste studiet de tilbyr, nettopp på grunn av høye boligpriser og byens mange fristelser som shopping, severdigheter og masse annet man kan finne på. Det har jo vist seg å være veldig vanskelig for Gateway å skaffe amerikansk visum til studentene sine, så det er nok derfor jeg føler at hele prosessen har vært veldig stressende. Men all skryt til Gateway for at de har klart å ordne dette.Så ja, atter en gang, det har vært en stressende periode fram mot avreise, men ting ordner seg alltid. Og nå, omsider, er det bare å pakke kofferten og sette seg på flyet! Det har vist seg å være et dyrt valg jeg har gjort når jeg valgte New York som studiested, men nå når jeg har bestemt meg har jeg valgt å ikke fokusere på det, men heller fokusere på hvilken fantastisk opplevelse det kommer til å bli. Og alle minnene jeg skal komme til å huske for resten av livet. 

Håper dette var til hjelp for noen av dere som tenker på å gjøre det samme!
Nå må dere ikke la dere skremme av alt stresset jeg beskriver over her. Jeg er en person som lar seg stresse veldig lett, så om du spør en annen som skal gjøre akkurat det samme, er det ikke sikkert at denne personen kommer med de samme svarene som jeg. Men det å flytte en periode til utlandet for å studere er en ganske big deal, så litt stress følger nok alltid med, uansett hvor du velger å reise!

Hvis det er noe annet dere lurer på om New York turen, så er det bare å spørre! Jeg kommer også til å blogge fra New York, så hvis dere tenker på å gjøre det samme eller bare har lyst å lese om opplevelsen min i New York er det bare å legge meg til på Bloglovin' og følge bloggen min videre, mens jeg lever i byen som aldri sover!

bloglovin

Jeg stikker til Oslo..

..på intervju på den amerikanske ambassaden. Du skjønner, det er ikke bare, bare å dra til New York for å studere i noen måneder. Det er side opp og side ned med spørsmål som må besvares, kopier av pass, vitnemål, kontoutskrifter og gudene vet hva, og så til slutt dette intervjuet da, for å få et visum. 

Klokken er nå umenneskelig tidlig, og jeg må komme meg til flyplassen for å fly over til Oslo, finne den amerikanske ambassaden, skaffe meg dette visumet, slå ihjel noen timer i Oslo, ikke shoppe, dra på infomøte hos Gateway, for så å fly hjem igjen om kvelden. 

PS: Dette innlegget er forhåndsskrevet. Altså, klokken er FEM, jeg er jo ikke gal.
trøtt.no

Outfit 240111

Skinnjakke, smykke og mønstret topp - Cubus. Tights - Gina Tricot.

Nå har jeg vært på senteret og ordnet alt som trengs til jeg skal på intervju på ambassaden imorgen. Konvolutter, bilder, frimerker og penger. I tillegg har vi også betalt leien for alle fire månedene, så nå er det meste gjort! Når morgendager er overstått, er alt klart, og da gjenstår bare pakkingen! Resten av dagen går med på besøk hos mormor, litt småpakking kanskje, og kino med bestegutten i kveld.

Hva skal dere idag? :)

New York forberedelser

Skrivebordet mitt ser for tiden sånn ut. Jeg var bare nødt til å organisere alt, og få det ned på papiret(mac'en), fordi det rett og slett ikke var plass til alt i hodet. Da jeg søkte på studiene i New York gjennom Gateway, fikk jeg inntrykk av at Gateway skulle ordne alt, og det eneste jeg skulle ha ansvaret for var å glede meg. Så feil kan man ta. Det er papirer overalt, mailer, informasjon, frem og tilbake med det ene og det andre, penger, intervjuer, skjemaer, kopier og masse rot. Men jeg velger å se positivt på det(hvem skulle trodd det?), og sier som så at jeg lærer mye av å måtte ordne nesten alt på egenhånd! Det er heldigvis siste innspurt nå, og jeg gleder meg noe helt sykt til alt er unnagjort og jeg kan slenge meg på flyet for å leve litt i byen som aldri sover.

Åherregudsåjeggledermeg!

HyttekosDa var jeg tilbake fra fjellet! Missed me? Hatt en kjempefin helg på hytten, med ski, snø, snop, god mat, godt selskap, Alias, lesing og litt fotografering. Ble en god del bilder jeg hadde lyst å vise dere(kunne nok postet enda fler, men det kunne vel blitt litt kjedelig i lengden?), men det ble ikke så mange fra dagslys som jeg hadde håpet på. Dagene ble tilbrakt i trekket, og da vi var tilbake i hytten var det nesten allerede rukket å bli mørkt. Men det ble da noen, blant annet fra en liten photoshoot jeg hadde med meg selv utenfor hytten. Alltid like kjekt.

Hva syns dere om bildene? :)

Hyttetur

Jeg rømmer opp på fjellet med fammen i helgen, for å få i meg litt skikkelig norsk, god fjelluft, før jeg setter kursen mot storbyen. Det skal bli deilig å koble ut, stå på ski, ligge under et pledd med en god bok og spise god mat. Håper på bedre vær der oppe, ikke dette regn/snø-været vi har her hjemme, for det er slettes ikke brukbart til noe-som-helst. Så håper jeg jeg får tatt noen fine bilder, så jeg har noe å vise dere når jeg kommer tilbake på søndag! Disse bildene er fra min første hyttetur på vår hytte i desember, og er noen av de første bildet jeg tok med mitt nye objektiv(Canon 50mm). Elsket både det, og hytten fra første stund.

Ha en fin helg, for det skal nemlig jeg :)

I would like to wear this today..

Skjorte - Monki. Skinnshorts - Bik Bok.

..men istedenfor må jeg selvfølgelig gå med nitriste klær fordi jeg skal på jobb. Jeg liker å kle meg opp om kveldene hjemme på rommet mitt, og prøve å kombinere klærne mine på nye måter. Så ja, det var det jeg gjorde på i går kveld, når jeg egentlig skulle lagt meg tidlig(igjen) fordi jeg skulle på jobb idag(igjen). Dette var iallfall noe jeg kunne tenkt meg å vært ikledd idag. Men, det får heller vente til en annen dag.

New tights

Jeg har vært på Cubus igjen jeg, på salg, atter en gang. Nå tror dere sikkert at Cubus er den eneste butikken som finnes her jeg bor da, men da kan jeg fortelle dere at..det er bortimot helt korrekt. Altså, greien er den, jeg drar jo ikke på det lokale kjøpesenteret i den hensikt at jeg skal på shopping etter klær. Det er bare det at jeg har litt tid å slå ihjel mens jeg likevel er der(som feks. når jeg er på jobb, eller hjelper mor med handlings), så da tar jeg gjerne turen innom Cubus da vettu, og så finner jeg noe på salg, som feks. disse søte strømpebuksene til bare 30 kr paret!

Tilbakeblikk - Outfits 2009/2010
Begynte å bla gjennom "Blogg"-mappen min her en dag, og fant ut at det var litt morro å se på de gamle outfitbildene mine. Så tenkte vi kunne ta et lite tilbakeblikk på noen av dem. Hva syns dere?

Englevinger

Jeg kunne ikke gå ifra disse søte englevingene på Kremmerhuset. Det var fysisk umulig. Se på dem da.

Outfit 170111

Singlet - Top Shop. Skjorte - B-Young. Bukse - American Apparel.
Smykker - Cubus/Loppemarked. Hodepynt - Cubus.

Nå skal jeg straks avgårde på jobb før jeg skal ut og spise på peppes med jobben etterpå. Så; this is what i'm wearing today. Må selvfølgelig droppe noe av det på jobben, som smykker og hodepynt, så det får heller være med i vesken! Er ferdig på jobb kl 17.00, og middagen begynner 17.30, så har ikke akkurat god tid til å dolle meg mellom der. Men, kos blir det uansett! Ha en fin dag!

Nytt uglesmykkeOg det er så søtt da! Fant også dette på Cubus, til bare 25 kr, et kupp! Love it.

Outfit 160111

Topp, hårpynt, smykke - Cubus. Bukse - Cheap Monday.

Jada, jada, jada, jeg skal liksom ikke bruke penger fordi jeg snart skal reise osv. osv. Men så var jeg jo selvfølgelig innom Cubus i går, hvor det var salg på accessories, og ja, jeg klarte ikke la være. Den søte hårpyntet fikk jeg til bare 25 kr, mens smykket fikk jeg for 60 kr. Hvorfor jeg i det hele tatt har kledd på meg er uvisst, da det foregår nada idag. Daten min ligger i isolat, mistenkt for å ha svineinfluensa. Kult.

Vintage

Fant en god og enkel tutorial til en vintage-effekt for photoshop, og lekte meg litt med noen bilder fra København. Effekten kan du finne her.

Details from todaySmykke - H&M. Ringer - Gina. Cardigan og singlet - Bik Bok.

Noen detail-bilder fra idag. Det er først nå jeg har fått på meg klærne og klart å rive meg vekk fra mac'en(vel, ikke akkurat nå da, men du skjønner). Det er igrunn ingen verdens ting som skjer idag, så derfor hadde jeg liksom ingen grunn til å komme meg opp av sengen. Men, jeg tok saken i egne hender, ringte en venninne og avtalte milkshake-date på det sykt kule lokale kjøpesenteret. Så da var det bare å sminke på seg trynet, slenge på seg noen plagg og accessories, og ikke minst, lakke neglene. I hele høst har neglelakk vært totalt meningsløst på grunn av jobben, men nå som jeg stort sett har fri fram mot avreise, da blir det neglelakk på høyt nivå. Deilig.

 

Edit: Det å ha fri fram til avreise var visst en drøm..som ikke gikk i oppfyllelse. Jaja, penger, penger, dollar, dollar.

bloglovin

Søtest i verdenEr utrolig fornøyd med disse bildene av mine to små fettre. Har tatt de fram igjen nå, for å leke meg litt med redigering, og fant ut at jeg likte bildene veldig godt i svart-hvitt. Det første bildet er absolutt min favoritt.

Hvilket likte du best?

There's a place downtown where the freaks all come aroundNår jeg vet jeg må legge meg tidlig, fordi jeg stå opp tidlig for å gå på jobb. Ja, da er det plutselig en god ide å..ta på seg noe rart og ha en photoshoot. Freak.

//

There's a place downtown
Where the freaks all come around
It's a hole in the wall
It's a dirty free for all

When the dark
Of the night comes around
That's the time
That the animal comes alive
Looking for
Something wild

//In three weeks..
//weheartit//

♥ Herregud, jeg gleder meg ♥

Accessories: Hat

Ny hatt fra Bik Bok. Var på tilbud til 49 kr, så det var virkelig et kupp! Har lenge hatt lyst på en hatt(heh), men har vært overbevist om at jeg ikke kler det i det hele tatt(heh). Men endelig fant jeg en som jeg følte jeg kunne gå med uten å føle meg totalt idiot. Denne skal få lov å bli med meg til New York, og jeg har på følelsen av at den kommer til å bli flittig brukt! Fornøyd!

Details: New Necklace

Nytt smykke fra H&M. Love it.

Shopping og beautynightHar besøk av min kjære kusine fra østlandet, så idag har vi kost oss skikkelig. Vi startet med en etterlengtet shoppingrunde i byen. Jeg kjøpte (nesten) bare nødvendige ting, men det får vi ta senere! Været var helt grusomt, snø, regn og vind om en annen, så noen gode outfitbilder ble det desverre ikke denne gangen. Etter noen timer med aktiv shopping, var vi trøtt og sliten og vendte nesen hjemover. Så var det tid for taco og ansiktsmaske, neglelakk og musikk. Herlig dag.


BlubblesHmm.. Plutselig begynte dette å ligne mistenkelig mye på en fotoblogg. Kanskje litt missvisende når bloggen heter Fashionably? Men imorgen skal jeg på bytur med min kusine som er på besøk fra østlandet, så da skal jeg endelig være ikledd i noe annet enn forkle, så kanskje det blir et outfit-bilde eller to? Jeg gleder meg iallfall. Føler meg totalt fanget i stygge klær for tiden, mens jeg har så mye fint jeg aldri får brukt. Jeg gleder meg bare mer og mer til New York nå! Fire måneder med storby, akkurat de klærne jeg vil gå med, og INGEN forkle. Kan det bli bedre? I don't think so.

Sweet dreams

Da var det på tide å finne sengen. Skal legge meg, lese litt, og så sove godt i helt nytt og fint sengetøy. Av en eller annen grunn har det blitt litt sene kvelder de siste dagene, mulig det har med bloggekick å gjøre, eller det faktum at etter jeg ble eier av en nydelig MacBook, var det plutselig veldig lett å ta den med seg på sengen. Noe som resulterer i musikk, blogging og facebook, og ikke det man ellers gjør i sengen. Soving. Se, nå gjør jeg det igjen, jeg blogger istedenfor å sove. På tide å legge seg. Nå.

SWEET DREAMS.

LOVE #2


Jeg elsker det nye objektivet mitt. Jeg elsker disse bokstavene. Jeg elsker å fotografere.

LOVE.

Love my new blouse

Den er herlig, akkurat passe gjennomsiktig, og nydelig.


bloglovin

New inEtter jobb idag måtte jeg ha meg en liten tur rundt om i butikkene på senteret der jeg jobber. Butikkene på senteret er ikke akkurat noe å skryte over, men en gang iblant kan man så absolutt finne noen godbiter. Som for eksempel idag. Salget er i full gang, og jeg fikk gjort et par kupp. Buksen er fra Lene-V, til bare hundrelappen! Den er litt spesiell, så skal ikke si at jeg ble overbevist med en gang, men etter å ha prøvd den på måtte jeg ha den! Blusen er fra B-Young, og er veldig fin og deilig. (Solbrillene var julegave fra mamma, og er fra Lindex). Det var virkelig herlig med litt etterlengtet shopping!!


bloglovin

Nytt designDet var på tide med noe nytt, igjen. Jeg skal ikke akkurat skryte på meg at jeg er verdens beste på design, så det blir ikke akkurat de store forandringene, utenom headeren. HTML kan jeg ikke i det hele tatt, men jeg prøver å leke meg litt med CSS, selvom jeg ikke får til så mye. Jeg har iallfall klart å få plass til å laste opp bildene i ett hakk større enn det jeg har gjort til nå, så får jeg se om jeg klarer å gjøre noe med sidemenyen her etterhvert!

Så, hva syns dere? :)

TextureGod samvittighet!!

Jeg sa mandag, og mandag ble det! Årets første treningsøkt er offisielt gjennomført, og herfra kan det bare gå en vei, oppover!(Vel, egentlig ikke, men det er viktig å være positiv(der har du nyttårsforsett nr 2, damn jeg er god)). Nå må jeg hive meg rundt, dusje og spise(supersunt), før jeg skal avgårde til cutiepien min!

Details: LeathershortsTopp - Top Shop. Shorts - Bik Bok. Cardigan - Bik Bok. Sokker - Hjemmestrikkede.

H&M Spring CollectionFor noen dager siden dumpet H&M sin nye katalog ned i postkassen. Som vanlig får jeg lyst til å gå berserk og bestille for litt flere hundrelapper enn jeg eier. Men jeg tror jeg må droppe det denne gangen. Nå er det faktisk bare en måned til jeg reiser til New York, og tenk alle klærne jeg skal kjøpe der. Og tenk så kjipt hvis jeg da bruker opp mye av pengene mine her hjemme før jeg reiser, istedenfor å være superfornuftig og heller spare til alt det fine jeg skal investere i der borte. Jeg gleder meg. Max.

Boredom

Resultat av fridager og kjedsomhet. Å ta bilder av seg selv er alltid en slager. Kult.

Tjueelleve1. Januar 2011. Nytt år, nye muligheter, er det ikke det de sier? Tiden for å starte et nytt og bedre liv er på akkurat denne dagen. 1. Januar. Siden det fremdeles er (litt) jul, hangover-day OG helg, fortsetter jeg enda i det samme sporet. Pizza, snop, brus og film, iført helt-dress. Deilig. Beleilig nok er det søndag imorgen, og søndag er jo ikke akkurat dagen for å begynne et nytt og bedre liv. Så ja, jeg tenker vi sier mandag jeg. Ja, mandag høres bra ut. Da sier vi det. Mandag.

GODT NYTTÅR! :)HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Blogg
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits