MAI

Enda en måned er gått, og denne gangen er det juni som står for tur. Mai har vært en måned som har vært alt fra helt fantastisk, til rimelig grusom. Vi har hatt sydenvarme i Bergen, som har blitt utnyttet til det fulle, samtidig som eksamen har heng over meg som en mørk sky. Det har vært syttende mai med fine jenter og bunad, fine kjærestekvelder, deilige sommerdager og tunge eksamensforberedelser. 31. mai var siste eksamen, og jeg sang og danset meg inn i den nye måneden på eksamensfest med fine mennesker. Velkommen skal du være fine, fine juni som jeg har ventet så lenge på!

CitygirlDa har jeg tatt med meg tingene mine, flyttet ut fra mamma og bosatt meg i Bergen by. Byjente. Jeg er superfornøyd med leiligheten, og rommet mitt er blitt kjempekoselig som dere ser på bildene! Jeg bare elsker sminkebordet fra IKEA! Har alltid hatt lyst på et slikt, så når jeg så det på IKEA fantes det ikke noen vei utenom at det måtte ende opp på det nye rommet mitt. 

Etter tre ukers slit er endelig fire eksamener gjennomført, og det er sommerferie! Om bare fire dager tar jeg med meg min beste, beste venninne og drar til varmere strøk. Da blir det to uker med sommer, solslikking og maks avslapping. Så ja, akkurat nå kan faktisk ikke ting bli stort bedre. 

SummertimeENDELIG dere! Solen skinner, det er varmt, og alt er herlig.. sånn bortsett fra at det er midt i eksamensperioden da. Nå er jeg halvveis og to av fire er unnagjort. Nå gjenstår vel egentlig bare de to verste, men om litt over en uke er det sommerferie! Det skal faktisk bli helt legendarisk. Etter eksamen var over i dag, var det bare å komme seg hjem og ut på terrassen så fort som mulig! Selvom jeg burde begynne å lese til neste eksamen nå, så trenger jeg bare en liten pausen. En liten en bare.

Ja,vi elsker dette landetEtter heller liten suksess på 16. mai fristet det aller mest å tilbringe gårsdagen i fosterstilling. Men er det 17. mai så er det 17. mai, og det var bare å ta seg sammen og få på seg finstasen! Hadde ikke hatt på meg bunaden på en del år, så det var kjempekjekt å ta den på igjen! Jeg og Yvonne dro til byen og spiste herlig champagne(vin)frokost sammen med herlige Sogndalsjenter. Utrolig koselig! Resten av dagen ble det litt mer øl og vin, og middag og avslapping hjemme hos mor.

Håper alle dere også hadde en fin feiring! :)

InstadetailsJeg er en god del flinkere til å oppdatere Instagram enn bloggen; det er jo så utrolig lett og gøy! Så om du har instagram; søk opp hannemyklebust og følg meg der! 

BabyshowerEn god venninne og kollega skal få en nydelig liten prinsesse om bare en liten måned, og i helgen arrangerte vi i vennegjengen overraskelses-babyshower for henne. Rosa, ballonger, rosa babyklær, rosa cupcakes, rosa tallerker, rosa blomster, masse herlige kaker og gaver; et skikkelig babyshower med andre ord. Første gang jeg er med på noe sånt, og også første gang en venninne skal ha baby, så dette blir kjempespennende! Gleder meg masse til å se den nydelige jenten :)

Why must all good things come to an end?Påskekos på fjellet.

Plutselig har en to ukers lang påskeferie blåst forbi, og det gjenstår bare én fridag før det er tilbake på skolebenken. Skal ærlig innrømme at det hadde vært deilig med enda noen dager fylt med påskesnop og chilling. Men sånn er det dessverre ikke, så det er bare å gjøre seg klar for siste innspurt før sommerferien. To måneder. Fire eksamner. Grøss.

Har dere hatt en fin påske? :)

Instagram #2I love instagram.

Følg meg: hannemyklebust

Winter is backAltså, hva er dette for noe da? Dette er ikke greit. Det som hadde vært greit var om noen ropte aprilsnarr, blåste vekk snøen, skrudde opp temperaturen og satte solen høyt på himmelen. Det er alt jeg ønsker meg akkurat nå, og så kommer dette? SNØ!? Nei, nå flytter jeg.

LAZY MORNINGS

Jeg elsker late morgener. Morgener hvor man kan våkne av at dagslyset strømmer inn gjennom vinduet, istedenfor av vekkerklokken som alltid ringer for tidlig. Hvor man kan ligge litt ekstra, fordi det er ingenting man må gjøre. Morgener når man våkner med et smil om munnen, fordi man ikke kommer på noe som skal gjøre dette til en dårlig dag. Når det er mulig å snu seg rundt, grave hodet inn i puten og tenke bare litt til - uten at det spiller noen rolle. I need a lazy morning.

Riga i bilder

Et lite bildedryss fra helgens Riga-tur. 

I KNOW THE SUN MUST SET TO RISE//

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
And dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise 

//

And so lying underneath those stormy skies
She'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"

//

This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise

//

Photoshoot part 2

Enda litt flere bilder fra gårsdagens photoshoot. GØY!

Photoshoot part 1

Fin søndag. Lyset idag var helt perfekt, og temperaturen var brukbar selvom det var rimlig kaldt innimellom, så derfor inviterte jeg min søte Maia med på en liten photoshoot. Vi tok turen til en av badestrendene her i bygden, og fikk være stort sett alene, bortsett fra et par turgåere som sendte merkelige blikk og spurte om jeg hadde tatt på meg fjellskoene mine. Vel, Jeffrey Campbell er ikke det beste å gå med i vått gress og sand, bare så det er sagt. Uansett ble jeg utrolig fornøyd med resultatet, og det kommer flere bilder imorgen!

Happy Valentines Day

Som alle andre single mennesker i resten av verden, har jeg vel heller lite til overs for denne oppskrytte dagen, og den har som forventet ikke vært stort annet enn ubrukelig. Men etter å ha brukt tiden i dag på å være litt i overkant av bitter har jeg bestemt meg for å legge det bak meg og heller ønske de av dere som har noen å dele dagen med; Happy Valentines Day! For de av dere som havner i samme kategori som meg(singel og ensom), håper jeg dere har kost dere med masse sjokolade, kake og eventuelt Ben&Jerry's fra boks. Jeg for min del stjal med meg en hjertekake fra jobb, ga faen i det sunne og bedre livet mitt, og koste meg med en kaloribombe sammen med Gossip Girl.

Time to go to bedDagen i dag har stort sett bestått av skole og jobb, samtidig som jeg fremdeles har vært utslitt etter tirsdagens utskeielser. Jeg er så umotivert som det går an å bli for tiden, og det er liksom ingenting som er helt som det skal. Jeg klarer ikke åpne bøkene mine for å bli smart, så da foretrekker jeg helst å bare glemme at bøkene eksisterer, og heller gå ut for å ha det litt gøy. Veldig lurt. Uansett, nå er jeg kjempetrøtt, og det er på tide å finne sengen. Heldigvis er det ingen skole i morgen, dog, jeg får vel prøve å åpne bøkene for å se hva som skjuler seg der inne. Kanskje det er noe spennende? Mest sannsynlig ikke.

God natt søtiser 

All in the detailsElsker å ta slike bilder, så det samler seg opp en del til etterhvert.

Sunshine

Litt bilder knipset på måfå i byen forrige lørdag.

Waiting for summer

Hyttetur med Maia i August.

Nå kan det godt bli sommer igjen.

Fredagskos

Min søte Anette hadde fått seg en herlig ny pelsjakke fra Asos, som jeg bare forelsket meg helt i. Nydelig. Jeg for min del har gått til innkjøp av en jakke fra Monki som jeg liker å kalle stygg-kul. Litt sånn ubestemmelig. Men for 150 kr på salg; helt ok.

Møtte igjen mine søte NY-venner idag, for å spise god middag og ta en liten drink i Bergen Sentrum. Det var kjempekoselig, og absolutt noe vi burde gjøre oftere! Herlig å være med en gjeng som elsker å snakke om NY like mye som meg, for jeg kan nemlig snakke om NY sånn ca. konstant.

 

Instagram

Ben & Jerry's

Stort nærmere himmelen kommer man ikke..

Mitt 2011

Jeg er litt sent ute, men bedre sent enn aldri. JANUAR. Forberedelsene til avreise står i kø. Jeg kobler ut hjernen litt på fjellet med familien; står på ski, spiller kort, leser og trekker inn litt ordentlig norsk fjelluft før jeg setter kursen mot storbyen. Vel hjemme igjen er det pakking, avskjedsfest og masse, masse klemmer som står for tur. 

FEBRUAR. Det er på tide å hoppe ut i det ukjente. Jeg sier hadet til mamma og resten av familien og vennene mine, for å sette kursen mot New York. Lite vet jeg enda om hvor forelsket jeg skal bli i den fantastiske byen. De første dagene i storbyen gir store inntrykk; jeg er overveldet og forstår ikke helt hva jeg har begitt meg ut på. Vi bruker tid på å bli kjent med hverandre og byen, vandrer gatelangs i timesvis og bare lar alle inntrykkene sige inn. Etterhvert som ukene går får vi litt mer oversikt over byen og det nye livet vårt. 

MARS. I mars skjer det mye, og måneden fortjener dobbelt opp med bilder. Vi begynner å føle oss hjemme i byen vår, og det blir tid for å utforske andre deler av USA. Skolen arrangerer dagstur til Washington DC, og vi får sett The White House, Lincoln Memorial og mange andre monumenter. Så er det tid for Spring Break, og vi setter kursen mot Miami South Beach. Vi har noen herlige dager i solskinn, på nydelige strender. Vi blir både fregnete og røde, og koser oss massivt. Litt trist å forlate varmen, men ikke like trist når man drar hjem til New York.

APRIL. Det begynner å bli varmere i luften, og sommerklærne tas i bruk. Vi drar på Mets game i Queens, musikal på Broadway, og tar turen over Brooklyn Bridge for første gang. En dag eller to blir også tilbragt i Central Park. Samtidig som vi koser oss masse, innser vi at eksamen nærmer seg, og at det kanskje kunne vært en ide å åpne bøkene.

MAI. Vi går inn i vår siste måned i New York, og første halvdel er preget av eksamen. Innimellom stresset får vi imidlertidig feiret 17. Mai, både med party på Brunch og med kos i Sjømannskirken. Eksamenene blir unnagjort, og det gjenstår elleve stusslige dager i verdens beste by. Empire State building, Cooney Island, Central Park, Met Museum, Highline Park, festing og shopping er bare noen av tingene som står på planen de siste dagene. Været er nydelig, byen er nydelig, menneskene er nydelige, og det er ingen av oss som har så veldig lyst å reise hjem. Kanskje litt, bare. Vi er noe triste da vi setter oss på flyet, og en liten tåre felles når vi kaster et siste blikk på byen vår, mens vi alle planlegger når det passer best å reise tilbake på ferie.

JUNI. Jeg skal ikke lyge å si at det ikke var deilig å gå ned trappene på Flesland, for å bli tatt i mot med masse klemmer av mamma og mine beste venninner, for det var det. Tiden har stått stille mens jeg har vært borte, og hjemme er stort sett alt som det alltid har vært. Jeg bruker tid på vennene mine, drar på hyttetur med min gode Helene, fotograferer min søte fetter og feirer bryllup på Voss. Det er godt å være hjemme, men etterhvert merker jeg at savnet etter New York kommer snikende. 

JULI. Det regner. Mye. Likevel kommer solen og sier hei i noen få dager, og når jeg ikke jobber prøver jeg å utnytte det så mye som mulig. 22. juli inntreffer og vi blir alle litt målløse. Jeg er stolt over å være norsk, og over hvor fint landet mitt takler en slik ufattelig tragedie.

AUGUST. De siste dagene med sommerferie blir igjen tilbrakt på hytten, denne gangen med Maia. Vi koser oss med fotoshoot, god mat og vin. Plutselig er det på tide å innta skolebenken igjen, og jeg blir økonomistudent ved Høyskolen i Bergen. Det er fadderuke, med festing, barhopping som pirat, fine mennesker og enda litt mer festing. Savnet etter New York lusker fremdeles i bakhodet, og plutselig har jeg bestilt flybilletter til juleferien. Deilig.

SEPTEMBER. Høsten står for tur, og jeg gjør ikke stort annet enn å ta outfitbilder til bloggen, og å være på skolen. Livet er sånn rimelig forutsigbart og en smule kjedelig.

OKTOBER. For fjerde gang setter jeg kursen mot hytten på Hallingskarvet, og denne gangen har jeg med meg en fin gjeng fra skolen. Vi spiser masse, drikker mer og koser oss i hverandres selskap. Jeg går også modell for Fashionlove og Scabal på jentekvelden Fab&Fearless som arrangeres av studenter ved HiB.

NOVEMBER. Eksamen nærmer seg med stormskritt, og skolen tar mye tid. Innimellom finner jeg andre ting å gjøre, som for eksempel å vandre rundt i huset med kamera eller å drømme meg litt bort i Streetstyle magasinet. Mot slutten av måneden går jeg inn i en slags zoombie-tilværelse hvor alt jeg gjør er å sove, spise og være på skolen. DESEMBER. Eksamen, eksamen, eksamen og så til slutt eksamen. Dette legger en aldri så liten brems på juleforberedelser og julestemning, og alle julegavene blir handlet på én dag bare noen få dager før julekvelden. Juleaften blir feiret med masse familie, herlig pinnekjøtt og masse fine gaver. Første juledag setter jeg meg på flyet tilbake til byen min, og det blir et herlig gjensyn. Jeg har ni herlige dager i New York, før jeg vender tilbake til Norge for å ta fatt på et nytt år. 

From my homeMini-me med guttesveis. Veldig stilig.

Knipset litt rundt i huset i dag. Jeg har så lyst å ta masse, masse fine bilder, men inspirasjonen er borte. Kjenner jeg har lyst å dra til et helt nytt sted, med masse fine omgivelser og lys. For tiden er det mørkt når jeg går til skolen og mørkt når jeg kommer hjem. Og dette mørket, ja, det duger ikke til noe som helst.  Jeg gleder meg til sommeren jeg, allerede før vinteren har kommet skikkelig i gang. Det må jo være.. et godt tegn. Det er iallfall et tegn på at dette blir en lang vinter, som alltid.

Bergen I Nydelig Høstsol

I går hadde vi herlig vær her i Bergen. Desverre fikk jeg ikke utnyttet det mer enn at jeg gikk gjennom byen på vei til Jentekvelden, men jeg måtte bare knipse et par bilder av den nydelige byen min. Det er ingen som setter pris på godvær som bergensere, og når solen titter frem fylles gatene og parkene opp med glade bergensere, som vet å benytte sjangsen til å få litt sol på skrotten. Det er tross alt ikke så ofte at vi ser annet enn grå skyer og regnvær.

Jeg merker jeg gruer meg veldig til de kalde og regntunge dagene vi har i vente. Det tærer så utrolig på humøret. Heldigvis er det snart duket for syke eksamensforberedelser, så dagene må vel tilbringes innendørs uansett. Som om det ikke tærer på humøret i tillegg. 

Lenge leve positivitet dere! Om to måneder er alt bra igjen. For vet dere, om to måneder er jeg tilbake i byen som aldri sover, byen som stjal hjertet mitt, byen jeg lengter sånn etter, byen jeg elsker. Om to måneder er jeg i New York og elsker livet mitt. 

Random

Noen bilder som har forsvunnet i havet av bilder på iPhoto, som plutselig ble oppdaget i en liten opprydning.

Idag møtte jeg og de andre modellene Ulrikke Lund på hennes Fashionlove-kontor i Bergen, for å prøve klærne vi skal bruke på moteshowet. Hun virket veldig hyggelig og søt, og klærne hun hadde lagt frem til oss var kjempefine! Jeg skal få gå med en nydelig kjole fra Lipsy Sky, så jeg er virkelig fornøyd med antrekket! Er veldig spent på hvilke klær jeg skal prøve på Scabal imorgen!

Details
Rommet mitt 

Dette har vært en skikkelig herlig søndag, samtidig som jeg har fått gjort fornuftige ting. Har jobbet litt på kontoret hjemme, og så har jeg vasket og ryddet rommet mitt skikkelig. Det er så herlig når alt er rent og ryddig, men likevel klarer jeg aldri å holde det sånn. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, med god samvittighet. 

Ha en fin søndagskveld søtinger 

All My FavoritesSlik går det en fredagskveld alene hjemme, med ingenting bedre å finne på. (Nesten) Alle favorittene samlet i ett bilde.

I'm still here

Hyttetur med Maia

Slapp av, jeg har ikke forsvunnet helt. Bare nesten. De siste ukene har vært lik jobb, jobb, jobb og null inspirasjon. Men nå har jeg hatt min ene ferieuke for denne gang, og det har vært en fin uke. Kanye West konsert i Bergen, hyttetur med fine Maia, utepilsing og årets første(og mest sannsynlig siste) bad. Jeg føler at det er nå sommeren burde begynne, og ikke slutte. Det har jo ikke vært sommer? Og likevel er den snart over. Imorgen er min aller siste fridag, og vips så er jeg tilbake på skolebenken. Det blir økonomi på Høyskolen i Bergen, og jeg føler meg rimlig likegyldig. Fadderuken blir fett, resten av året blir..? Ja, det vil tiden vise.

Red LipsRainy Summer

Det regner, og det regner, og det regner...og det regner. Solen tittet så vidt frem i går, men da var jeg selvfølgelig å finne bak diskene på Hjelle Bakeri. Idag er regnet tilbake, og det ser ut til å bli værende de neste dagene, ukene og månedene. Jeg drømmer om fine og varme sommerdager med soling, bading, grilling og gode venner. Og ikke minst en mulighet til å få brukt alle sommerklærne som ligger i skapet og roper på meg.

I Miss ItÅ vandre i New York's gater..

Norge Er Vakkert

Etter å ha levd i storbyen i fire måneder, har jeg innsett hvor utrolig vakker norsk natur faktisk er. Utrolige fjell, nydelige elver og grønne skoger. Norge er vakkert.

In The WoodsJeg har tatt med meg Helene og rømt til fjells på hytten. Utstyrt med kamera, internett, musikk, filmer, vin, god mat og massive mengder snop er vi klar for å slappe av på fjellet på ubestemt tid. Her er resultatet fra dagens lille photoshoot, og forhåpentligvis tillater været en ny imorgen når vi skal utforske området rundt hytten litt mer. Har aldri vært her når det ikke har vært snø, så er spent på om vi finner noen fine steder rundt omkring! 

Prosjekt: Album

Tusenvis av bilder fra New York har blitt til tohundre fremkalte bilder som skal settes inn i album! Gøygøygøy. 

Freckles

Før hatet jeg alltid fregnene mine, men jeg har til slutt innsett at de har kommet for å bli. Fregner er fint.

Me

Imorgen er det 15. april, altså søknadsfrister for skoler hjemme i Norge. Egentlig har jeg ikke spesielt lyst å gå på skole, men utdanning må man ha, så det er vel like greit å bare hoppe i det. For å være fornuftig har jeg søkt økonomi på høyskolen, og for å være litt ufornuftig har jeg søkt grafisk design og foto på NKF. Nå er det sistnevnte jeg har mest lyst til, men det er en dyr utdanning, pluss at jeg vet at det er veldig usikkert om man får jobb eller ikke når man er ferdig. Men nå har jeg iallfall søkt, så får jeg se hva jeg kommer inn på og hva jeg takker ja til. På foto på NKF er det opptaksprøver, hvor man skulle ta fire bilder. Den ene oppgaven var å ta et bilde som viser noe om deg og dine interesser, så da tenkte jeg som så at jeg elsker klær og sko, og jeg elsker New York. Så hva med et bilde av sko og kjoler, med New York som bakgrunn? Resultatet ble bildet over.

A Broadway MusicalBlazer - H&M. Topp - Zara. Veske - Marc by Marc Jacobs. Sko - Steve Madden.


Var på Broadway og så Rain - A Tribute To The Beatles i går kveld. Forestillingen var mer en slags konsert med Beatles-sanger enn en musikal, hvor publikum helst bestod av en litt eldre aldersgruppe. Men hey, The Beatles er fett, og vi koste oss da likevel!

I går var virkelig en hektisk dag. Startet med en raus mengde økonomitimer på skolen, før vi satte kursen mot den norske sjømannskirken i New York for å spise litt grøt og handle litt gode gamle norske ting, som brunost, gulost, tomatsuppe og stratos! Videre var det tid for litt shopping, og jeg fikk svidd av litt for mye penger. Kjøpte min første Marc by Marc Jacobs veske, og et par wedges fra Steve Madden. Begge deler kan du se på bildet over, men det kommer nok i  et eget innlegg litt senere. Er kjempefornøyd! Så var det som sagt musikal på kvelden, før vi hadde oss en liten spontan bytur. Hadde fått tips om at Penn Badgley aka Dan Humphrey kanskje skulle på det ene utestedet, så målet var igrunn å feste med han. Men det var vel ikke noen overraskelse at han ikke dukket opp.. Anyways, kjekt hadde vi det uansett!

Nå er det duket for enda mer økonomi..YEY.

 

Mood FabricsIdag begynte dagen med en liten guidet tur på Mood Fabrics. Stoffer overalt, og så utrolig mange nydelige farger, og en hel del inspirasjon. Om jeg bare hadde kunnet sy.. Var ikke bare stoffer, men også masse knapper, glidelåser og fjær. Fikk heldigvis lov til å ta bilder, så det var jo bare himmelen.

Vårvær i New York

Ny jakke kjøpt på et stort outlet, hvilket merke det er aner jeg ikke, men den er fiin. Skjerfet fikk jeg i posten her om dagen fra Asos, det er herlig!

Idag har været vært kjempeherlig og jeg og Amanda har som vanlig benyttet anledningen til å spasere rundt i gatene. Har gått langs Hudson River og bare kost oss i solen. Spankulerte videre til SoHo og så litt i butikker før vi vendte nesen hjemover. Fornøyd med en lang spasertur, og tenker som så at det ikke er så farlig om treningsøktene blir droppet, så mye som vi går! Itillegg skal vi danse oss gjennom natten, så kaloriene bare preller av meg!!

Håper dere har det fint hjemme. ♥

New York - Bokeh

New York må virkelig være den perfekte byen for å teste ut Bokeh-effekten litt. Det er masse lys og biler overalt, og jeg håper på at jeg får til noen skikkelig kule bilder etterhvert!

Yellow Cab

Jeg elsker å bare kunne gå ut i gaten, strekke ut armen og se litt stilig ut, for å få tak i en taxi. De er overalt, og trafikken i New York består vel stort sett av disse gule taxiene. Alt jeg opplever og ser her borte, er ting jeg har sett på film og drømt om så utallig mange ganger, og det er så fantastisk å endelig være her! Jeg elsker New York.


PS. Jeg, som alle andre bloggere, blir veldig glad for kommentarer, så det hadde vært veldig koselig om du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Jeg vil jo vite hvem dere som leser bloggen min er!! Er jo dere jeg blogger for, så om det er noe dere vil se mer eller mindre av, er det bare å fyre løs med tilbakemeldinger! :)

Søt Sykkel

//Forlatt sykkel i Chinatown.

Starbucks

Jeg tror jeg må lære meg å like kaffe, slik at jeg kan vandre gjennom gatene med en søt og fin Starbucks kopp i hånden.

Nyttårsparade i ChinatownIdag har kineserne feiret nyttår i Chinatown, så da måtte vi ta oss en tur for å se på den store paraden! Dette var noe helt annet enn 17. mai-toget hjemme for å si det sånn. Masse farger, konfetti, drager og ballonger. Med andre ord en drøm for en fotoglad person som meg! Men vi stod litt sånn midt inni folkemengden, og dragene fløy forbi oss i stor fart, så det var ikke så lett å få tatt så veldig gode bilder dessverre.. Men noen blinkskudd ble det! Var veldig kult å få oppleve Chinatown også! Masse jalla-boder med flotte "designer"vesker og masse kinesiske skilt overalt, til og med Mc'donalds-skiltet hadde kinesisk teksting på seg! Så ja, føler igrunn at jeg har hatt meg en liten tur i Kina idag!

Imorgen/idag(altså mandag) er det første skoledag, så det kan bli spennende! Er bare litt info og registrering første dagen, før studiene blir sparket skikkelig igang på tirsdag. Vår første skoledag skal faktisk være på Harvard Club her i NY! Her er det dresskode, Business Casual, så hva jeg skal gå med aner jeg virkelig ikke. Men tror det kan bli en kul første skoledag!HANNE
Jenta bak denne bloggen heter Hanne, er 20 år og kommer fra en liten bygd litt utenfor Bergen. Her blogger jeg om livet mitt, mote og poster bilder jeg tar selv. Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte meg på hanne.myklebust@hotmail.combloglovinFashion Bloggersarkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Accessories
 • Blogg
 • Bloggen
 • Drømmer
 • Film
 • Foto
 • Hår
 • Innkjøp
 • Inspo
 • Kos
 • Love
 • Mote
 • New York
 • Outfit
 • Reise
 • Selvportrett
 • Skole
 • Sminke
 • Trening

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits